medjimurjepress@gmail.com

HR TOP 40

HR TOP 40: Zsa Zsa i Hiljson Mandela na trećem mjestu, Jacques Houdek ima najveći skok

Radijski eter zaljubio se u Ovu ljubav naših mladih i prominentnih glazbenika, pop pjevačice Zsa Zse te trap zvijezde Hiljsona Mandele!

Otkako je postigla novi najviši ulaz na HR TOP 40, njihova se pjesma, koju donosi Rubikon Sound Factorypopela u sam vrh ljestvice i ostvarila treće mjesto po broju emitiranja.

Zsa Zsa se publici do sad predstavljala kao predvodnica moderne pop glazbe kojoj je u cilju njegovati vrhunsku produkciju i biti u koraku sa svjetskim trendovima, dok je Hiljson Mandela poznat kao talentirani trap izvođač mlađe generacije, a ujedno i član poznatog trap benda KUKU$. Njih dvoje su ovom ekskluzivnom suradnjom stvorili do sad na hrvatskoj sceni neviđenu modernu žanrovsku kombinaciju.

Ova ljubav još jedna je u nizu uspješnica dobro poznatog dvojca, Ante Pecotića, koji je zaslužan za tekst i glazbu, te Bojana Šalamona – Shalle, koji potpisuje aranžman i produkciju. Za ovaj ljetni singl Zsa Zsa Hiljson Mandela su idejno osmislili podjednako vrhunski spot, za čiju je režiju odgovoran Luka Matković.

Untitled design (7)
Zsa Zsa & Hiljson Mandela, Ova ljubav, Rubikon Sound Factory

Ovog puta na tjednoj listi emitiranja najveći skok ostvario je Jacques Houdek s pjesmom Moj najveći strah. “Gospodin Glas” hrvatske glazbene scene, svojom novom romantičnom, no istovremeno jakom pjesmom, publici daje do znanja da je njegov najveći strah izgubiti ljubav svog života. Ono što je novo u zvuku ove pjesme jest utjecaj kineske glazbe, čime Houdek i njegova stalna suradnica, a ujedno i autorica ovog hita, Andrea Čubrić, još jednom potvrđuju vlastitu originalnost i svježinu na domaćoj glazbenoj sceni. Pjesmu izdaje RTL Music.

Houdek je ovom prilikom kazao: “Iznimno sam sretan što je pjesma u tako kratkome roku sjajno zaživjela i među publikom i glazbenim urednicima, i hvala im na tome! Jako puno ljudi mi svakodnevno šalje svoje impresije i komplimente da im je upravo ova pjesma postala najdražom. Ovakve divne vijesti o najvećem skoku na HR TOP40 posebna su nagrada za vjeru i ljubav koju moj tim i ja ugradimo u svaki singl, a ‘Moj najveći strah’ već je 10. singl za moju izdavačku kuću RTL MUSIC s kojom ekskluzivno surađujem od 2018. godine. Iako živimo u veoma neizvjesnom razdoblju, ne predajemo se i kreativno radimo na završetku novoga albuma koji planiramo za zimu pa ću tako obilježiti i 20 godina karijere, a nadam se i što bržem povratku glazbenih druženja uživo i stvaranju novih uspomena kakve samo glazba može pružiti!

Untitled design (8)Jacques Houdek, Moj najveći strah, RTL Music

Vratile se ptice uspješnog pop pjevača, Sergeja Ćetkovića, jedina je pjesma koja je ostvarila novi, a ujedno i najviši ulaz na listu najemitiranijih domaćih singlova. Za izdanje ove pjesme zaslužni su Event Media Croatia Records. S druge strane, titulu najizdržljivijeg hita, kojeg imamo priliku slušati već trideseti tjedan za redom, ostvarila je pjesma Ne daj na nasPavela Tedija Spalata, koju donosi Dallas Records.

Pjesma koja je već deseti tjedan za redom postojana na listi, Massimov veliki hit Mali krug velikih ljudi, i dalje drži prvo mjesto na ljestvici. Autor pjesme je Ivan Dečak, a izdaje ju Aquarius Records. Drugo mjesto i dalje pripada ljetnom singlu Prvi osjećaj, pjevačice Franke Batelić. Autorstvo potpisuje duo Branimira Mihaljevića i Nene Ninčevića, a donose ju Karpo Media i Croatia Records.

Kad je riječ o regionalnoj listi pjesma Mali krug velikih ljudi drži najviše mjesto u Dalmaciji, Istri i primorju, Gradu Zagrebu, Slavoniji, Središnjoj Hrvatskoj te Zagorskoj regiji.

Pjesme s liste možete poslušati na kanalima Hrvatske diskografske udruge:
  spotify .

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Fotografije:
1. Sjeverni.info
2. Dnevnik.hr
3. Genius.com

HDU

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*