Igor Delač je objavio novi singl “U KRVI SI”

jesma „U krvi si“ novi je singl Igora Delača i novo iznenađenje s kojim radi odmak u odnosu na prethodne pjesme. To je prva pjesma sporijeg tempa koja kroz snažnu emociju istovremeno priča dvije životne priče. 

 

Prva je priča o fatalnoj i bolnoj, ali neraskidivoj ljubavi koja ostavlja dubok trag. Takvu su ljubav mnogi osjetili na svojoj koži i sa pričom će se lako poistovjetiti. Svi imamo neku osobu ili strast koja nam je „u krvi“ i koje se ne možemo tek tako riješiti.

Druga je priča skrivena u metafori koja opisuje Igorov odnos s glazbom. Glazba je Igorova strast, ali i profesija. Njegova glazbena karijera traje već 38 godina, no taj životni put nije uvijek bio lagan. Samo ga je iznimna ljubav prema glazbi održala u tom poslu. Bezbroj nastupa i uvijek zadovoljna publika, donijeli su mu reputaciju jednog od najkvalitetnijih zabavljača i naziv „slavonski kralj zabave“. Igor zato s pravom može reći da mu je glazba “u krvi”.

 Glazbu i tekst potpisuje dokazano uspješan autorsko-producentski tim „Hit Factory“ (Ivan i Miroslav Zečić), dok je za aranžman i produkciju zaslužan Ivan Zečić.

Izuzetno mi je drago da su moji prijatelji i suradnici, Ivan i Miroslav Zečić („Hit Factory“) pronašli pravu formulu i omogućili mi da dam ono najbolje od sebe, pa čak i više od toga. Izvođenje pjesama koje su „krojene“ po mojim glasovnim mogućnostima prava je privilegija koja mi omogućava da budem opušten, iskren i uvjerljiv, kao i da na slušatelje prenesem svu energiju i emociju pjesme”.

IGOR DELAČ – U KRVI SI (Youtube video)

SOLARIS.media

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*