Igraj moja Hrvatska na broju jedan

Da se hrvatskim radijskim postajama širio navijački duh i da je cijela zemlja disala za reprezentaciju u iščekivanju plasmana u četvrtfinale jasno je i iz rezultata najnovije top liste HR top 40 gdje su čelnu poziciju preuzeli Zaprešić Boys s navijačkom „Igraj moja Hrvatska“. Na drugo mjesto liste smjestio se prošlotjedni broj jedan Massimo s novim singlom „Lice varalice“, dok je treći ovoga puta Tony Cetinski i njegov „Generala bez činova“. Na četvrtom mjestu nalaze se Severina i Grašo s „Unaprijed gotovo“, dok top pet ponovo zatvara Mia Dimšić s pjesmom „Do posljednjeg retka“.

Najveći skok liste, s 34. na 12. mjesto, zabilježili su dečki iz grupe Pravila igre s novim singlom „Ime ljubavi“.

“Sretni i ponosni smo što je naš novi singl jednako prihvaćen kako kod publike tako i kod struke, tj. radijskih urednika. Uložili smo puno energije i ljubavi kako bi na najbolji mogući način prenijeli emociju pjesme. Navedeni singl ujedno najavljuje naš novi album pod imenom “Kako nam stvari stoje” koji je izašao pod diskografskom kućom Menart”, kazali su dečki.

Zaprešić Boys zasjeli su na prva mjesta top listi u Dalmaciji, Slavoniji, Zagorju i Središnjoj Hrvatskoj dok Massimo dominira u Gradu Zagrebu te Istri i Primorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Poslušajte na  

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*