Ivica Šeperić izdao album s naslovnom pjesmom koju je izveo na MEF-u

Novi studijski album Ivice Šeperića naziva ” Fališ mi brate ” koji je u izdanju diskografske kuće Croatia Records izašao ovih dana, nosi naslov skladbe koju je izveo na prošlogodišnjem Međimurskom festivalu “Ljubo Kuntarić” u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu.

Ivica Šeperić je za svoj kantautorski album pripremio jedanaest autorskih skladbi sa kojima je obišao mnogobrojne festivale te osvojio i značajne nagrade od kojih izdvajamo skladbu ” Ispod Marjana “sa kojom je osvojio prvo mjesto stručnog žirija na XXIII. Međunarodnom Marco Polo festivalu u Korčuli 2018. godine. Uz mnogobrojne ostale nagrade kao autor i kantautor sudjeluje na festivalima kao što su, Etnofest – Neum, MEF – Međimurski festival,  Melodije Hrvatskog Juga – Opuzen, XXII. MarcoPolofest – Korčula, Darfest  -Daruvar, MIK – Melodije Istre i Kvarnera te mnogih drugih.

Objedinivši festivalske skladbe, na albumu se nalaze i pjesama s kojima se ovaj vrstan kantautor sprema osvojiti nove festivale u nadolazećoj godini. Ivica Šeperić ovim albumom ponudio je slušateljima savršen spoj dalmatinskog zvuka i zabavne glazbe. Izvrstan tim suradnika i glazbenika koji su radili na ovom albumu vrijedno je spomenuti no izdvajamo da su aranžeri Stjepan Stipica Kalogjera i Branko Glavan stvorili malo glazbeno remek djelo zaokruženo nostalgčnim zvukom uz modernu produkciju za koju je svoj doprinos dao Dragutin Smokrović – Smokva.

Album naziva “Fališ mi brate ” svakako preporučamo da preslušate zato ga potražite na prodajnim mjestima Croatia Records-a.

Video link  “Fališ mi brate”:

https://youtu.be/aNB-wYCzbSU

(mp)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*