medjimurjepress@gmail.com

“Jedna noć u Zagrebu” dospjela na top listu prodaje

Goran Karan s albumom Jedna noć u Zagrebu ostvario je najviši ulaz na domaću top listu prodaje.

Riječ je o dvostrukom kompilacijskom live albumu, koji je snimljen tijekom njegovog koncerta u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Zanos publike prisutan na koncertu prenio se i na zvuk albuma pa tako uz ovaj album slušatelji imaju priliku doživjeti posebnu atmosferu koncerta.

Album se sastoji od dva CD-a sa po 12 pjesama, a osmišljen je kao pregled dosadašnje Karanove karijere. Tako možete poslušati pjesme Prozor kraj đardina, Lipa si lipa, Moja košulja, Ostani, Tu no llores mi querida, Mali mulac, ali i pjesme iz mjuzikla Naša bila štorija, koji Goran autorski potpisuje s Nenadom Ninčevićem. Osim Karana, na albumu su se našli njegovi poznati gosti i prijatelji, Severina, Petar Grašo, Nikša Bratoš i članice grupe Providenca, koji su oplemenili njegov nastup u Lisinskom, a time i ovaj album.

Ovom nam se prilikom obratio i sam Karan koji je izjavio: “Drago mi je i zahvalan sam da je publika prepoznala koncertni album Jedna noć u Zagrebu. Osobito je to značajno u ovo vrijeme u kojem imamo samo za one stvari u životu koje stvarno trebamo i volimo. Dragi ljudi, živila nam ljubav!”

Najprodavanije domaće izdanje tjedna ovoga je puta pripalo albumu Antologija Miše Kovača, na drugom se mjestu našla Mia Dimšić i njezin najnedavniji album Sretan put, a na trećem je mjestu Diskobiografija Josipe Lisac. Sva tri albuma donosi Croatia Records.

Na vrh top ljestvice stranih izdanja dospjelo je  izdanje pod nazivom NigeriaGranta Greena. Na broju dva je Hank Mobley i njegov album Poppin’, a na trećem se mjestu našao Stanley Turrentine uz album Comin’ Your Way. Sva tri albuma na hrvatsko tržište donosi Universal Music Hrvatska.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje i internetskih trgovina diskografskih kuća.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na poveznicama:

Top lista prodaje_domaća_18.tjedan
Top lista prodaje_strana_18.tjedan

HDU

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*