Joe Kaplowitz predstavlja novost na listi prodaje albuma

Prema najnovijim podacima iz glazbenih prodavaonica diljem Hrvatske, aktualnoj listi prodaje pridružilo se nekoliko novih izdanja. Među njima se nalazi i album u izdanju Aquarius Recordsa u izvedbi talentiranog glazbenika Joea Kaplowitza, člana Jazz orkestra HRT-a.

Album Organic Intelligence predstavlja njegovo sviračko umijeće na Hammond orguljama, instrumentu bogatog zvuka koji može zamijeniti veći dio masovnog big benda, a riječ je ujedno o omiljenom instrumentu među jazz i swing glazbenicima. Na ovome se izdanju nalazi kombinacija tradicionalnih zvukova big bendova 60-ih godina uz moderne aranžmane novih autorskih skladbi Joea Kaplowitza za Jazz orkestar Hrvatske radiotelevizije i njegove soliste. Izdan ove jeseni, album je vrlo brzo prepoznat te predstavlja novi ulaz na listu najprodavanijih izdanja.

Na prvome mjestu na listi još jednom se nalaze KUD Idijoti s albumom Gratis Hits Live u izdanju Dancing Beara, a slijede ih Opća opasnost i Karta do prošlosti koju izdaje Croatia Records. U TOP 5 najprodavanijih albuma ušli su i Vanna s izdanjem Izmiješane bojeUrban & Zagrebačka filharmonija s istoimenim albumom te Mišo Kovač i njegova kompilacija Original Album Collection Vol. 1.

Strana lista prodaje na prvome je mjestu ugostila ponovno Eda Sheerana i njegovo izdanje No.6. Collaborations Project. Na drugome su mjestu ostali Black Keys s albumom Let’s Rock, dok se na treće mjesto popeo Željko Joksimović s istoimenim izdanjem.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na povezanicama:

Top lista prodaje_domaća_40. tjedan
Top lista prodaje_strana_40. tjedan

HDU

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*