Klapa Rišpet i Doris Dragović s pjesmom „Jedina jubav mog života“ novi su zabavni hit mjeseca!

U svibnju smo prikupili četiri top-liste radijskog emitiranja HR top 40 u kojima smo čuli mnogo noviteta s glazbene domaće scene, a usporedivši pojedinačne top-liste dobili smo najuspješniju pjesmu zabavnoga žanra u mjesecu.

Titulu HDU zabavni hit mjeseca dobila je pjesma „Jedina jubav mog života“ u kojoj su glasove udružili Klapa Rišpet i Doris Dragović. Autor njihovih najvećih hitova, Pero Kozomara, odlučio je skladati klasičnu klapsku baladu, a Robert Pilepićpotpisuje stihove pjesme. Istaknuli su kako je ovo pjesma o sreći, o tom osjećaju pronalaska ljubavi i o svim emocijama koje partneri dijele, a sve je uklopljeno u svojevrsnu odu zaljubljenosti.

„Osjećam se privilegirano dolaskom Doris Dragović u ovu pjesmu, jer ona je za mene najljepši ženski vokal ovih prostora. Kad sam pisao pjesmu, imao sam nju i njen vokal na pameti. Jako mi je drago da je publika prihvatila pjesmu, da je zaživjela u eteru i da se svira toliko. Nadam se kako će još dugo ostati ‘on air’, jer smatram kako se vokali Doris Dragović, Ive Amulića i klape sjajno slažu i nadopunjuju.” rekao je Pero Kozomara.

Doris Dragović dugogodišnja je prijateljica Pere i Ive Amulića čijom glazbenom sposobnošću je iznimno zadovoljna, a sama pjesma podsjetila ju je na zlatne godine splitskih terasa i festivala. O suradnji svi imaju samo riječi hvale, tako da nas možda u budućnosti očekuje još jedna uspješnica ove uigrane glazbene ekipe.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Poslušajte na  

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*