‘Ko vam je reko’ novi Deezer singl mjeseca

Pjesma ‘Ko vam je reko’ koji izvodi Fil Tilen novi je Deezer singl mjeseca i nalazi se na samom vrhu nove top liste koju donosi Hrvatska diskografska udruga (HDU) prateći svjetske trendove i sve veći primat streaminga u glazbenoj industriji.

„Upravo sam saznao da je novi singl ‘Ko vam je reko’ u studenom bio najslušanija pjesma na Deezeru u Hrvatskoj. Otvorio sam šampanjac i slavim jer ovo je tek početak i novi singl ‘Paranoja’ je još bolji, a izlazi početkom 2018. Hvala svima na podršci!“, rekao je Fil Tilen.

Na drugom mjestu slijede ga Željko Bebek i Oliver Dragojević s duetom ‘Ako voliš ovu ženu’, dok su treće mjesto Dubioza kolektiv i ‘Himna generacije’Severini‘Hazarder’ koji je dva mjeseca zaredom bio najstreamaniji domaći singl na Deezeru ovoga puta je na četvrtom mjestu, a na petom ga prati i pjesma ‘Otrove’.

Novi album Dražena Zečića ‘Ja te volio nisam’ našao je svoje mjesto na playlistama korisnika Deezera pa se tako čak pet pjesama s ovog albuma nalazi u prvih 20 najslušanijih domaćih pjesama na ovom servisu. Na osmom mjestu je pjesma ‘Ja te volio nisam’, na devetom ‘Da mi daju carstvo’, na 11. slijedi ‘Zaustavit ću vrijeme’, zatim na 12. ‘Stari prijatelji se ne rastaju’ te na 13. ‘Ne bi me izdala’.

U kategoriji stranih singlova na prvom mjestu ponovo je Camila Cabello s novim hitom ‘Havana’, na drugom su Post Malone Feat. 21 Savage s ‘Rockstar’, dok je treća Dua Lipa s ‘New rules’. Prošlomjesečni broj jedan, Zayn i Sia sa svojim ‘Dusk Till Dawn’ ovoga puta su na četvrtom mjestu liste.

Top lista Deezer singl mjeseca predstavlja jedan novi glas publike u Hrvatskoj, a imajući u vidu da se radijska emitiranja i pjesme koje ljubitelji glazbe slušaju putem online kanala ponekad razlikuju, na ovaj način su Hrvatska diskografska udruga i Deezer željeli dati jednu novu širinu top listama i mogućnost da pjesme, koje možda ne dobiju svoje mjesto na drugim listama, postanu Deezer singl mjeseca.

Kao i druge top liste pod okriljem Hrvatske diskografske udruge Deezer singl mjeseca nalazi se na web stranici Hrvatske diskografske udruge www.top-lista.hr, centralnom mjestu top listi u Hrvatskoj, a iste se naravno mogu poslušati i na Deezeru:

http://www.top-lista.hr/www/deezer-single-mjeseca-domace-112017/
http://www.top-lista.hr/www/deezer-single-mjeseca-strano-112017/

Poslušajte na  

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*