Kompilacija prošlogodišnjih hitova među najprodavanijima

The Best Of 2018. album je u izdanju Croatia Recordsa koji je izašao krajem prošle godine, a prošli se tjedan našao na čak drugoj poziciji najprodavanijih albuma u Hrvatskoj. Ovaj dvostruki CD box na tjednoj je listi prodaje skočio sa svojih 39 pjesama, među kojima je i pjesma godine Ako te pitaju u izvedbi Petra Graše (prema službenim podacima Hrvatske diskografske udruge), a s njime i višestruki zabavni hit mjeseca Jelene Rozge, Uzmem koliko mi daš te pjesma s najprodavanijeg albuma prošle godine, Do posljednjeg retka Mije Dimšić.

Uz navedene, na albumu se nalaze i izvođači poput Željka Bebeka i Gospodara noći, Vanne, Borisa Novkovića, Bajage i Instruktora, Colonije, Gorana Bare i Majki, Damira Kedže, Mejaša, i brojnih drugih, zbog čega ovaj album odiše raznolikom glazbom za brojne slušatelje.

Na prvome je mjestu i ovaj put Parni valjak s najnovijim albumom Vrijeme, također u izdanju Croatia Recordsa. Na trećem se mjestu nalazi album Nocturno Crvene jabuke koji i nakon 7 tjedana biva među najprodavanijima.

Na stranoj listi prodaje nalaze se Coldplay i album Live In Buenos Aires na prvome mjestu, a njihovo je izdanje u Hrvatskoj pod zastupništvom Dancing Beara. Na drugom ih mjestu slijedi Van Morrison koji se popeo na listi s albumom Prophet Speaks, a treće je mjesto zauzeo David Bowie s izdanjem Glastonbury 2000.Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.Više informacija o najprodavanijim, novim i povratničkim izdanjima na top listi prodaje pronađite na linkovima:Top lista prodaje_domaća_2. tjedan
Top lista prodaje_strana_2. tjedan

HDU
Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*