KUD Idijoti na prvome mjestu liste prodaje

HDU top lista fizičke prodaje
View this email in your browser

KUD Idijoti na prvome mjestu liste prodaje

Ovogodišnje reizdanje kultnog punk albuma Gratis Hits Live! plijeni značajnu pozornost ljubitelja glazbe, a prema najnovijim podacima o tjednoj prodaji domaćih izdanja, album u izvedbi KUD Idijota popeo se na sam vrh liste.

U izdanju Dancing Beara, album je objavljen povodom svoje 20. obljetnice, a dostupan je na redizajniranom CD izdanju te po prvi put na dvostrukom LP-u. Riječ je o live albumu snimanom 5. i 6. veljače 1999. godine u pulskom klubu Uljanik povodom 18. rođendana sastava. Na albumu se nalazi 27 energičnih punk skladbi izvedenih toga dana, a to je ujedno i jedino vinilno izdanje pulskog sastava dostupno na tržištu.

Drugu poziciju na listi zauzela je Vanna, diva domaće glazbene scene i ambasadorica ovogodišnjeg Nacionalnog dana albuma. Njezin album Izmiješane boje u izdanju Croatia Recordsa od samog se ulaska na listu pozicionirao među najprodavanije te već boravio na vrhu. Broj 3 zauzeo je Mišo Kovač, i to s kompilacijom Original Album Collection Vol. 1 koju izdaje Croatia Records.

Strana lista prodaje na prvome je mjestu još jednom ugostila popularnog Eda Sheerana i njegov novi album No. 6 Collaborations Project, čiju prodaju u Hrvatskoj zastupa Dancing Bear. Nepromijenjena je i druga pozicija ove liste, gdje se nalaze Black Keys i izdanje Let’s Rock. Na treće se mjesto još jednom popeo Bruce Springsteen sa svojim aktualnim izdanjem Western Stars.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na povezanicama:

Top lista prodaje_domaća_38. tjedan
Top lista prodaje_strana_38. tjedan

HDU

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*