‘Moderna žena’ najprodavaniji album tjedna

Dugo očekivani album Jelene Rozge ‘Moderna žena’ od svog objavljivanja bilježi samo uspjehe. Nakon što je tjedan dana prije službene objave ekskluzivno predstavljen na Deezeru vrlo brzo je postao najslušanije izdanje na ovom servisu. Singl ‘Pismo – glava’ stigao je pak kao najviši ulaz na nacionalnu top listu radijskog emitiranja HR top 40, a sada je ‘Moderna žena’ i najprodavanije domaće izdanje u Hrvatskoj.

Na drugo mjesto top liste prodaje smjestio se prošlotjedni broj jedan, Mladen Grdović s albumom ‘Nek’ se čuje pjesma s Jadrana’, dok su treći Tomislav Bralić i Klapa Intrade s kompilacijom ‘Best of: 30 godina’.

U kategoriji inozemnih izdanja na prvom mjestu i treći tjedan zaredom Rolling Stones s albumom ‘Blue & Lonesome’. Na drugom mjestu ponovo Metallica s albumom ‘Hardwired… to Self-Destruct’, a treći je i ovoga puta Leonard Cohen s albumom ‘You want it darker’.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

(HDU)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*