Najprodavanije izdanje tjedna

Na vrhu službene top liste prodaje Hrvatske diskografske udruge i prošlog tjedna nalazi se festivalsko izdanje – Festival zabavne glazbe – Split 2018. Ovaj dvostruki album s 25 pjesama koje su izvedene na splitskim Prokurativama, nesumnjivo je privukao brojnu publiku na kupnju, a što potvrđuju i rezultati prodaje. Odmah nakon njega, na drugom mjestu, nalazi se kompilacija „CMC Festival Vodice 2018“ te time već četvrti tjedan zaredom drži sam vrh top liste najprodavanijih domaćih izdanja u Hrvatskoj. Čvrstu treću poziciju i dalje drži grupa Colonia s svojim novim albumom „Nova era“.

Od novih izdanja puštenih u prodaju, najbolje se plasirao Božo Vrećo sa svojim novim albumom „Melek“ te se nalazi na visokom 6.mjestu. Na listu je prvi put ušao i „Put u plus“, novi album Ede Majke u izdanju Dallas Recordsa.

U kategoriji inozemnih izdanja na prvom mjestu nalazi se Florence & The Machinesa novim albumom „High as hope“ u izdanju Universal Musica. Na drugo mjesto smjestili su se Artic Monkeys sa albumom „Tranquility Base Hotel + Casino“, a kao najviši ovotjedni ulaz liste na treće mjesto popeo se Ry Cooder sa albumom „Prodigal Son“.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

(HDU)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*