Najslušaniji singl na Deezeru u siječnju pripada Severini

Nakon mnogih godina glazbenog stvaralaštva, Severina je priredila svojim slušateljima nešto sasvim novo – blues pjesmu pomalo netipičnu za stil njezina novog albuma na kojem se pronašla. Singl Imaš pravo u izdanju Dallas Recordsapo mnogima je jedna od najljepših balada u Severininoj karijeri, a prema zbirnim podacima za siječanj, pjesma se pozicionirala na broj 1 glazbenog streaming sustava Deezer na teritoriju Hrvatske.

Deezer singl siječnja, pjesma Imaš pravo, glazbeno je djelo koje je izvođačica posvetila osjetljivoj skupini društva – ženama koje trpe nasilje bilo koje vrste. Uz pjesmu je objavljen i pripadajući spot koji, prema Severininim riječima, predstavlja pravo remek djelo te jedan od najljepših spotova u njezinom životu.

Marina Tucaković autorica je teksta, dok je za glazbu zaslužan Giorgos Sampanis. Spot novog singla potpisuje redatelj Darko Drinovac.

Drugo mjesto Deezer liste u siječnju zauzima Petar Grašo sa svojim iznimno popularnim hitom Ako te pitaju u izdanju Tonike. Slijedi ga na trećem mjestu Nina Badrić i njezin singl Rekao si koji je Aquarius Records izdao u jesen 2018.
Na listi stranih singlova na Deezeru u siječnju, prvo je mjesto zauzela Ava Max s pjesmom Sweet But Psycho. Sljedeća najslušanija je Ariana Grande i to sa singlom 7 Rings. Slijede ih Bradley Cooper i Lady Gaga s pjesmom Shallow na trećoj poziciji.

Hrvatska diskografska udruga i Deezer svakog mjeseca donose aktualni Deezer singl mjeseca – glazbeni poredak prema izboru slušatelja glazbe.

Kao i druge top-liste pod okriljem Hrvatske diskografske udruge, Deezer singl mjeseca nalazi se na web stranici Hrvatske diskografske udruge www.top-lista.hr, centralnom mjestu top-listi u Hrvatskoj, a iste su dostupne i na Deezeru. Poredak najslušanijih Deezer pjesama u prosincu dostupan je na poveznicama:

Deezer singl mjeseca_domaća lista

Deezer singl mjeseca_strana lista

Poslušajte na  

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*