Najuspješnije izdanje na listi prodaje pripalo Vanni

Najnoviji podaci o prodaji otkrili su nekoliko zanimljivih pomaka na listi aktualnih domaćih izdanja, a onaj najvažniji pripao je Vanni. Njezin novi album Izmiješane boje u izdanju Croatia Recordsa popeo se na prvo mjesto najprodavanijih izdanja, a već je nekoliko uzastopnih tjedana bilježio značajan status na tjednim listama prodaje.

Vannine autorske pjesme zauzele su najveći broj naslova na ovome izdanju, a među njima se nalazi i istoimeni singl s kojim je najavila izlazak novog albuma. Pjesme kao što su SjajNajbolji ljudi, U tebi, i druge osvojile su radijski eter, a također nose Vannin potpis na ovome izdanju. Album je predstavljen sredinom rujna u Novoj ploči u Zagrebu, gdje su brojni obožavatelji pokazali interes za aktualnim glazbenim radom uvažene domaće izvođačice i dali naslutiti kako će Izmiješane boje još dugo biti među najpopularnijim albumima u Hrvatskoj.

Na drugome mjestu liste pozicionirao se Mišo Kovač s albumom Original Album Collection Vol. 1, izdanje na kojoj se nalazi 6 albuma objavljenih u razdoblju od 1971. do 1982. godine (Mišo Kovač (1971.), Ovo je naša noć (1977.), Uvijek ima nešto dalje (1979.), Čovjek bez adrese (1980.), Jači od vjetra (1981.) i Dalmacija u mom oku (1982.)). Treće mjesto zauzela je Opća opasnost koja od izlaska novog albuma Karta do prošlosti bilježi iznimnu popularnost i ne silazi s liste najprodavanijih izdanja.

Prve pozicije na stranoj listi prodaje gotovo su nepromijenjene. Na broju 1 svoje mjesto i dalje čuva Ed Sheeran s albumom No.6 Collaborations Project, dok ga na drugome mjestu slijedi sastav Black Keys i njihovo izdanje Let’s RockTaylor Swift ostvarila je visoki ulaz sa svojim albumom Lover te se pozicionirala na treće mjesto strane liste prodaje.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na povezanicama:

Top lista prodaje_domaća_37. tjedan
Top lista prodaje_strana_37. tjedan

HDU

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*