Najviši ulaz ostvarila je Eni, na listu ušla još 4 nova singla

Prema prošlotjednim podacima radijskih emitiranja u Hrvatskoj, na novu listu HR Top 40 najviši ulaz ostvarila je mlada glazbenica Eni, javnosti poznata kao finalistica glazbenog showa The Voice i sudionica emisije A strana. Eni Jurišić nedavno je objavila singl Do ludila u izdanju Aquarius Recordsa koji se svojim pop disco funkyzvukom raširio domaćim radijskim eterom.

Glazbu, tekst i aranžman u suradnji s Eni kreirali su Miroslav Lesić i Predrag Martinjak, a pjesmi je pridružen i videospot snimljen na otoku Krku s potpisom Izoom produkcije. Mnogi su ovu pjesmu već nazvali obećavajućim ljetnim hitom, što su prihvatile i brojne radijske postaje te joj omogućile najviši ulaz na HR Top 40.

Uz Eni, listi su se pridružila još 4 domaća izvođača s novim pjesmama. Tu su Pavels pjesmom Sunce, zatim Crvena jabuka i njihov Cvijet s BistrikaNeda Ukraden i singl Najteže je kad se rastaje te Opća opasnost s pjesmom Karta do prošlosti.

Prvu poziciju nakon 8 tjedana ponovno je zauzeo Petar Grašo sa svojim hitom Voli me, u izdanju Tonike. Drugo je mjesto također nepromijenjeno na listi, a čuvaju ga Marko Kutlić i Nela te njihov singl U zagrljaju spašeni koji izdaju Hit Records i Croatia Records. Na treće se mjesto popela Zsa Zsa s pjesmom Sve što hoću u izdanju Rubikon Sound Factoryja.

Najveći skok na listi ostvarili su Vladimir Kočiš Zec, Neno Belan, Boris Novković, Denis Dumančić i Sandro Bastiančić te njihov zajednički singl To te ja pitam, dok je najizdržljivija još jednom Nina Badrić s pjesmom Rekao si.

Na regionalnim listama, situacija je još jednom nepromijenjena – Petar Grašozauzeo je prvo mjesto u svim dijelovima Hrvatske s pjesmom Voli me.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Poslušajte na  

Fotografija: Facebook, Eni Jurišić

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*