Najzabavniji hit u kolovozu otpjevala je Jelena Rozga

Pjesma ‘Uzmem koliko mi daš‘ Jelene Rozge ovog je ljeta odzvanjala radijskim postajama i svojim zaraznim hitovima najviše zabavljala slušatelje. Ako je suditi prema nacionalnoj top listi radijskih emitiranja HR Top 40, pjesma je u ukupnom poretku provela 7 tjedana zaredom, pri čemu je 6 tjedana bila u prvih 10. ‘Uzmem koliko mi daš’ stoga kotira najbolje među skladbama zabavnog žanra u zbrojenim listama u kolovozu.

Ovu vedru i rasplesanu pjesmu izdaje Tonika, pod autorstvom supružnika Huljić – Vjekoslava potpisuje tekst, a Tonči glazbu. Za aranžman je odgovoran Leo Škarić.

Uvijek kad izlazim s novim singlom želim da i moja publika dijeli jednako zadovoljstvo učinjenim. Ovo je zaista pravi ljetni hit koji prati jednako razigrani, šareni, nježni spot i drago mi je da su je kao takvu prepoznali i radio urednici i emitirali toliko puta da je postala zabavni hit kolovoza. Hvala puno svima na podršci i ljubavi, što bih ja bez vas”, poručila je Jelena svojim slušateljima.

Za pjesmu je snimljen i videospot, a Jeleni se u snimanju pridružio atraktivan mladi glumac Filip Palčić. Sniman na poljima lavande u Istri, ovaj spot otkriva upravo ugođaj koji sama pjesma dočarava, bajkovitu ljubavnu priču dvoje mladih ljudi, ljubav koja dozvoljava maštati i sanjariti,a ostalo – dođe prirodno. Spot je režirao Dario Radusin.

Već pri samom izlasku, pjesma je zarazila slušatelje i u samim počecima emitiranja pokazala potencijal za uspjeh na top ljestvici. Osim uspjeha na tjednim listama emitiranja, kako nacionalnim tako i regionalnim, pjesma ‘Uzmem koliko mi daš’ zasluženo je zabavni hit mjeseca kolovoza.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Poslušajte na  

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*