‘Nocturno’ Crvene jabuke ponovno skočio na tjednoj listi prodaje albuma

Album Nocturno grupe Crvena jabuka, izdanje Croatia Recordsa, izašao je krajem studenog prošle godine i odmah ušao među najprodavanija izdanja na više od 164 prodajna mjesta diljem Hrvatske. Nakon nekoliko tjedana, ovo se izdanje ponovno popelo na gotovo sam vrh tjedne liste prodaje. Album Nocturno zauzeo je drugo mjesto na prošlogodišnjoj listi najprodavanijih albuma, i to kao službeno dvadeseto izdanje ovog regionalno poznatog glazbenog sastava.

Album je nastajao u pauzi između njihovih koncerata na čak tri kontinenta, a najavljen je hitovima Čuj to i Berlin. Na albumu se nalazi čak petnaest novih pjesama, a naslovni singl Nocturno s kojim počinje i završava novi album, snimljen je u dvije verzije, akustičnoj i električnoj.

Na prvome se mjestu nalazi nezaustavljivi Parni valjak s novim albumom Vrijemekoji se iz tjedna u tjedan penjao listom prodaje te prošlog tjedna službeno zauzeo prvo mjesto. Album Vrijeme izdaje Croatia Records, a nastao je nakon više od 40 godina karijere Parnog valjka.

Treće mjesto zauzeo je album Mije DimšićŽivot nije siv, koji je zaslužio priznanje najprodavanijeg izdanja u 2018., prema službenim podacima Hrvatske diskografske udruge.

Na stranoj top listi prodaje prvo je mjesto zauzeo Michael Buble s albumom Love, a slijedi ga Platinum Collection grupe Queen. Na trećem se mjestu nalazi Prophet Speaks, album u izvedbi Van Morrisona.Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.Više informacija o najprodavanijim, novim i povratničkim izdanjima na top listi prodaje pronađite na linkovima:Top lista prodaje_domaća_52. tjedan
Top lista prodaje_strana_52. tjedan
HDU           
Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*