Nova pjesma Petra Graše najemitiranija prošlog tjedna

Petar Grašo ovog je mjeseca primio priznanje za najemitiranijeg muškog izvođača godine, a njegova pjesma Ako te pitaju službeno je pjesma godine te Deezer singl godine. Prema najnovijim podacima prošlotjednog radijskog emitiranja, njegov novi singl ovih dana malo tko skida s usana. Riječ je o pravim blagdanskim stihovima pod okriljem naziva Fritula – pjesmi u izdanju Tonike nastaloj početkom prosinca, i to u suradnji s Narodnim radiom. Fritula je odmah ušla na HR Top 40 listu radijskog emitiranja i to, ni više ni manje, direktno na prvo mjesto te tako ujedno označila i najviši ulaz na prošlotjedni HR Top 40.

Božićni hit potpisuju Vjekoslava i Tonči Huljić, koji su ovih blagdana slušateljima servirali pjesmu s tematikom Badnjaka. U pjesmi tako Grašo pjeva kako mašta o fritulama dok kasni na okupljanje za Badnjak.

Naravno, na listi se pronašlo još blagdanskih pjesama, a na drugom je mjestu jedna koju su nedavno snimili i objavili mladi izvođači imena Nova generacija. Njihovu pjesmu Božić dolazi u izdanju Hit Recordsa, radijske su postaje prošlih tjedana emitirale vrlo rado, pa tako i ovaj singl slušatelji za blagdane pjevuše od riječi do riječi.

Novi ulaz uz Grašu su zabilježili i Stoka uz LayZ-ja i Zsa Zsu i to sa svojom novom pjesmom Božić je! u izdanju Rubikon Sound Factoryja. Listi se još pridružuju i Iva Ćurić s pjesmom Gdje je sad ljubav (Styx Production/Croatia Records), Fluentes i njihov singl Bez Riječi (Menart), zatim pjesma Dolazi Božić u izvedbi Belfast Fooda i izdanju Dallas Recordsa te Davor Borno i njegova pjesma Dukati(Croatia Records).

Prema regionalnim listama, Petar Grašo sa svojom je Fritulom apsolutni nositelj prvog mjesta u svakom od dijelova Hrvatske.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Poslušajte na  

Fotografija: Samir Cerić Kovačević

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*