Novi studijski album Opće opasnosti najprodavaniji prošlog tjedna

HDU top lista fizičke prodaje
View this email in your browser

Novi studijski album Opće opasnosti najprodavaniji prošlog tjedna

Na aktualnoj listi prodaje domaćih izdanja, prvu poziciju zauzeo je jedan od najpopularnijih rock bendova u Hrvatskoj. Opća opasnost svoj je novi studijski uradak predstavila nakon pet godina od posljednjeg studijskog albuma i pod nazivom Karta do prošlosti objedinila neke od već poznatih hitova, kao što su Kriva siGubim tlo pod nogama, ili Da je Bog dao, pa do drugih pjesama s kojima će se njihovi obožavatelji tek upoznati.

Album izdaje Croatia Records, a službena promocija održana je tijekom prošlotjednog CMC festivala u Vodicama. Izdanje koje je izašlo krajem svibnja, publika je već nagradila svojim velikim interesom te ga pozicionirala na broj 1 tjedne liste prodaje.

Na drugoj ga poziciji slijedi kompilacija također u izdanju Croatia Recordsa, a riječ je o festivalskom izdanju na kojemu se nalazi 40 pjesama raznih izvođača. Album CMC festival Vodice 2019. već tri tjedna zaredom čuva mjesto jednog od najprodavanijih izdanja. Na broju 3 slijedi ga Thompson s popularnim izdanjem pod nazivom Original Album Collection.

Na stranoj listi prodaje, prvo mjesto ujedno je i najviši ulaz na samu listu, a pripada Rammsteinu s istoimenim izdanjem. Novi album obožavatelji su čekali čak deset godina, a u Hrvatskoj ga imaju priliku pronaći u našim prodavaonicama pod zastupništvom diskografske kuće Universal Music Hrvatska. Na drugome je mjestu Željko Joksimović i album Željko Joksimović, dok je treću poziciju zauzeo album I Am Easy To Find u izvedbi The Nationala.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na povezanicama:

Top lista prodaje_domaća_22. tjedan
Top lista prodaje_strana_22. tjedan

Fotografija: Croatia Records

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*