Opća opasnost tri tjedna zaredom na samome vrhu, a listi se pridružuju četiri nova izdanja

Na domaćoj tjednoj listi prodaje, broj 1 je ovih tjedana nepromijenjen. Sam vrh po treći je put zaredom zauzela Opća opasnost s novim albumom Karta do prošlostiu izdanju Croatia Recordsa, a riječ je o dugo iščekivanom glazbenom uratku. Predstavljeno nakon pet godina od posljednjeg studijskog albuma, ovo je izdanje očekivano pobudilo značajan interes publike i pozicioniralo se među najprodavanije odmah po izlasku u prodavaonice.

Uspješnim izdanjima pridružila su se još četiri nova albuma. Među njima su Pjesme Podravine i Podravlja – Pitomača 2019. u izvedbi raznih izvođača, a riječ je o pjesmama s ovogodišnjeg 27. Pitomačkog festivala. Najprodavanijima pridružili su se i Nikola Vranjković i njegov album Veronautikarock album glazbenika koji je na regionalnoj sceni prisutan gotovo trideset godina. Top-listi se pridružuju i Sinovi atara s izdanjem Okreni se, divojčice koje sadrži šesnaest izvornih pjesama šokačkog atara. Niz novih izdanja tradicionalnih pjesama na listi upotpunio je i Ženski vokalni sastav Đakovčanke s albumom pod nazivom Teci, Slavonijo moja.

Na stranoj listi prodaje, već na broju 1 smjestilo se novo izdanje te najviši ulaz na listu. Riječ je o albumu Brucea Springsteena pod nazivom Western Stars, izdanju čiju prodaju u Hrvatskoj zastupa diskografska kuća Menart. Na drugome ga mjestu slijedi Pink Floyd s albumom Division Bell: 25’th Anniversary te na broju 3 Neil Young & Stray Gators s izdanjem pod nazivom Tuscaloosa.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na povezanicama:

Top lista prodaje_domaća_24. tjedan
Top lista prodaje_strana_24. tjedan

Fotografija: Marko Šolić

HDU

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*