Pjesma ‘Ružo bila’ zabavni je hit mjeseca

Prema zbirnim podacima radijskog emitiranja u travnju, singl Luke Basija i Marka Škugora pozicionirao se na prvo mjesto pjesama zabavnog žanra. Dva mlada miljenika domaće publike našla su se zajedno u novom duetu koji je, dolaskom u radijski eter, ostvario najviši ulaz na HR Top 40, a u travnju je postigao još jedan prepoznatljivi uspjeh. Pjesma Ružo bila u izdanju Croatia Recordsa službeno je zabavni hit mjeseca te prvi na listi zabavnih hitova emitiranih na radijskim postajama u travnju.

Tekst ove zanimljive pjesme potpisuje Nenad Ninčević, a Raay Music zaslužan je za aranžman i produkciju. Singl koji prati i pripadajući spot snimljen u Medulinu, a koji potpisuje Neo Visuals, predstavlja pravu odu ljubavi posvećenu ženama. Pjesma broji mnoge pozitivne reakcije publike i trenutno ima preko milijun pregleda na YouTube-u.

Predstavljen ujedno i na DMC televiziji, zabavni hit mjeseca travnja otkriven je u emisiji Ritam zabavne glazbe Powered by HDU koju premijerno možete pogledati svakog prvog četvrtka u mjesecu. I ovom prilikom svoje su izjave dali Luka Basi i Marko Škugor, stoga ne propustite pogledati jednu od repriza ove zanimljive epizode.

Emisija Ritam zabavne glazbe svaki mjesec donosi top listu hitova zabavnog žanra. U najnovijoj epizodi na objavljenoj listi najslušanijih izvođača zabavne glazbe, uz Luku Basija i Marka Škugora, našli su se i Mate Bulić i Tarapana Band, Lidija Bačić, Mejaši, Kumovi i drugi.

Cjelokupni popis zabavnih hitova temelji se na listi HR Top 40, jedinoj službenoj i sveobuhvatnoj listi radijskog emitiranja u Hrvatskoj.

Poslušajte na  

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*