Posthumna kompilacija Olivera Dragojevića najprodavanija prošlog tjedna

Prema službenim podacima s preko 160 prodajnih mjesta diljem Hrvatske, na top listu prodaje ušao je još jednom Oliver Dragojević, i to direktno na prvo mjesto. Nova kompilacija naziva Do kraja vrimena u izdanju Aquarius Recordsa ugledala je svjetlo dana na datum Oliverova rođendana, 7. prosinca, kada bi proslavio svoju 71. godinu. Toga je datuma album objavljen u digitalnom izdanju na Deezeru, a sljedećeg je tjedna izašao u prodaju i fizički se u CD formatu predstavio brojnim Oliverovim obožavateljima. Posthumna kompilacija, što nimalo ne iznenađuje, odmah se popela na prvo mjesto tjedne top liste prodaje.

Na albumu se nalazi 18 pjesama iz posljednjih 13 godina Oliverove karijere i glazbenog rada u suradnji s Aquarius Recordsom. Riječ je o presjeku njegovih ponajboljih glazbenih ostvarenja koja je objavio za ovu diskografsku kuću, a među kojima se nalaze i pjesme poput Molitve za MagdalenuDao bi se kladitVjerujem u anđele, i druge.

Na drugome se mjestu nalazi najnoviji album Tomislava Bralića i klape Intrade Bilo je i vrime, koji izdaje diskografska kuća Scardona. Treće mjesto, kao i na prethodnoj listi, zauzima Parni valjak s novim albumom Vrijeme u izdanju Croatia Recordsa.

Na stranoj top listi prodaje prvo su mjesto još jednom zauzeli Bradley Cooper i Lady Gaga sa soundtrack albumom A Star Is Born čije izdanje u Hrvatskoj zastupa Universal Music Hrvatska. Na drugome je mjestu Mark Knopfler s albumom Down The Road Wherever, dok se na treće mjesto ponovno popeo Michael Bubles albumom Christmas.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Više informacija o najprodavanijim, novim i povratničkim izdanjima na top listi prodaje pronađite na linkovima:

Top lista prodaje_domaća_50. tjedan
Top lista prodaje_strana_50. tjedan

(HDU)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*