Prljavci se plasirali visoko na listi prodaje svojim novim izdanjem

Velikim prošlogodišnjim koncertom na stadionu NK Zagreba, Prljavo kazalište u svibnju je „stavilo točku na i“ svoje svjetske turneje. Spomenutim koncertom, ispred 35 tisuća ljudi obilježili su 40 godina svojeg postojanja, i tako završili niz koncerata koji su prethodili ovom velikom nastupu. Upravo ovaj koncert zabilježen je i na Blu-rayu i dvostrukom CD-u pod nazivom XL World Tour Finale, Stadion Zagreb u izdanju Croatia Recordsa, koji je na novu top listu prodaje ušao direktno na treću poziciju najprodavanijih.

Na samome koncertu, izvedene su pjesme poput Zagreb te zoveZaustavite zemljuKao ja da poludišSretno dijete, i ostalih poznatih hitova jednog od najvećih domaćih bendova. Nizu pjesama pridružena je i Stand by me koju je izveo Dubravko Vorih Dudo, dugogodišnji basist Prljavog kazališta koji se ovom prigodom ujedno oprostio od pozornice i javnih nastupa.

Na prvome mjestu top liste prodaje još uvijek se nalazi kolekcijsko izdanje Marka Perkovića Thompsona pod nazivom Original Album Collection, dok ga na drugoj poziciji slijedi Amira Medunjanin s albumom Live At Arena.

Na stranoj listi prodaje, prvu je poziciju ponovno zazuzeo Željko Joksimović s istoimenim albumom, a čiju prodaju u Hrvatskoj zastupa izdavačka kuća Hit Records. Na drugome se mjestu nalazi J.J. Cale s izdanjem pod nazivom Stay Around, dok ih na trećemu mjestu slijede Angelo Badalamenti And David Lynch s albumom Twin Peaks: Season Two Music And More.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na povezanicama:

Top lista prodaje_domaća_18. tjedan
Top lista prodaje_strana_18. tjedan

Fotografija: Facebook, Prljavo kazalište Fan Club

HDZ

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*