Na prvom i drugom mjestu top liste prodaje

Kada se sve zbroji i oduzme, ovo je definitivno godina Mije Dimšić. Ove godine objavila je svoj prvi album, osvojila top liste, a Hrvatska diskografska udruga proglasila ju je izvođačicom godine. Mia je nedavno objavila i svoj drugi album, prigodno blagdansko izdanje ‘Božićno jutro’. Upravo su prvi i drugi Mijin album zasjeli na prva dva mjesta službene top liste prodaje – ‘Život nije siv’ tako je najprodavanije domaće izdanje u Hrvatskoj protekli tjedan, a u stopu ga prati ‘Božićno jutro’.

Treće najprodavanije domaće izdanje ovoga puta je kompilacija ’30 Godina – Greatest Hits’ Hladnog piva, dok je Bebek s ‘Ono nešto naše’ četvrti. Prvih pet službene top liste prodaje zatvara Dražen Zečić s novim albumom ‘Ja te volio nisam’.

U kategoriji inozemnih izdanja na prvo mjesto kao najviši ulaz liste stigao je U2 s albumom ‘Songs of Experience’. Na drugom mjestu su Iron Maiden s ‘Book of Souls: Live Chapter’, a na trećem je album koji se može pohvaliti titulom najprodavanijeg inozemnog izdanja u Hrvatskoj u 2017. godini – ‘Divide’ Eda Sheerana.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Više o najprodavanijim izdanjima pronađite na stranici: http://www.top-lista.hr/www/tots

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*