Međimurje Press
Diskografija

Rade Šerbedžija oduševio publiku i zauzeo prvo mjesto na Top listi prodaje

Novi studijski album Rade Šerbedžije došao je kao poklon na kraju vrlo izazovne godine i oduševio publiku. Album Ne okreći se, sine novi je ulaz na Top listi prodaje i nalazi se na prvom mjestu. Album izdaje Croatia Records.

Najavljen hitom Eto pjesma koju je za njega napisao Husein Hus Hasanefendić, a Šerbedžija snimio s ekipom sjajnih glazbenika, nastavio je u pauzi od snimanja filmova dovršavati i ostale pjesme kako bi album stigao na tržište krajem godine.

Rade Šerbedžija, Ne okreći se, sine, Croatia Records

Na albumu se nalaze i dvije suradnje. Prva je s Gabi Novak i Matijom Dedićem u pjesmi Arsena Dedića Od kako te ne volim, a pjesmu Na nešto me sjeća taj grad Šerbedžija je otpjevao s autorom pjesme, Darkom Rundekom. Naslovnu pjesmu Ne okreći se, sine Šerbedžija je napisao još 1989. godine, uglazbio ju je Gabor Lengyel, a Mario Igrec napravio je novi aranžman.

Ovaj tjedan imamo još jedan novi ulaz, a ostvario ga je Vladimir Kočiš Zec s albumom Nostalgija koji izdaje Croatia Records. Devet hit singlova i dvije bonus pjesme s koncerta u Lisinskom donose pregled posljednjih nekoliko godina rada ovog glazbenika.

Vladimir Kočiš Zec, Nostalgija, Croatia Records

Ovog tjedna bilježimo i nekoliko povrataka na listu prodaje.

Na listi se ponovno pojavilo Prljavo kazalište i album Antologija 1978-2017 u izdanju Hit Recordsa. Nakon njih, Oliver Dragojević s albumom 100 originalnih pjesama također se opet našao na listi, a album izdaje Croatia Records. Album The Best of Collection – božićne pjesme na kojem možemo poslušati božićne pjesme Vanne, Danijele Martinović, Dine Dvornika, Olivera Dragojevića, Teške industrije i ostalih izvođača također se ponovno našao na listi, a album izdaje Croatia Records. Sastav Pips, Chips & Videoclips ponovno se našao na listi s albumom Dernjava koji izdaje Los Angeles Agency. Posljednji povratak ostvario je album Božićni hitovi koji izdaje Croatia Records. Na njemu možemo čuti blagdanske pjesme raznih izvođača među kojima su i Arsen Dedić, Gabi Novak, Fantomi, Jasna Zlokić i mnogi drugi.

Kad je riječ o poretku prodaje stranih albuma, na prvom mjestu se ponovno nalazi Michael Buble s albumom Christmas koji na naše tržište donosi Dancing Bear. Drugo mjesto je osvojio Bruce Springsteen i album Letter to youa album nam donosi Menart. Treći u nizu je album Nights of the DeadLegacy of the BeastLive in Mexico City heavy metal benda Iron Maidena. Album nam donosi Dancing Bear.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje i internetskih trgovina diskografskih kuća.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na poveznicama:

Top lista prodaje_domaća_52. tjedan
Top lista prodaje_strana_52. tjedan

HDU

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja