Saša Lozar ostvario najviši ulaz, mladi Mateo Pilat po prvi put na listi

Lista prošlotjednog radijskog emitiranja donijela je dva nova glazbena hita. Najviši ulaz ostvario je Saša Lozar svojim novim singlom Šala, koji, kako navodi diskografska kuća Agapa Music iz koje je ovaj hit izašao, predstavlja pravu plesnu bombu.

Presretan sam što ‘Šala’ nastavlja ono što su ‘Tajno’ i ‘Da’ započele. Biti najviši novi ulaz na HR Top 40 je top! Hvala svima koji su se oduševili ‘Šalom’ jer je posebna. Hvala svim urednicima, DJ-evima i naravno, ljudima koji su prepoznali trud i rad moje ekipe i mene“, rekao je Saša Lozar.

U pjesmi gostuje Baby Dooks  iz Bolesne braće, pa tako ovaj pop singl dodatno resi i njegov autentični rapŠalu potpisuje autor, tekstopisac i producent  Predrag Martinjak Peggy, ujedno i autor pjesama Tajno i Da. Zajedno s Markom Gaćinom, Predrag Martinjak zaslužan je i za glazbenu produkciju.

Uz rasplesanu Šalu, na HR Top 40 po prvi je put ušao singl mladog Matea Pilata, nekadašnjeg sudionika glazbene emisije The Voice. Njegov novi singl Prije kiše u izdanju Aquarius Recordsa još jednom je ovog mladog glazbenika iz Istre predstavio u najboljem izdanju, pa je Mateo svojim glasom i interpretacijom osvojio brojna srca slušatelja.

Sretan sam i od srca zahvalan glazbenim urednicima što su prepoznali moj novi singl ‘Prije kiše’ i zahvaljujući kojima je ušao u HR Top 40. Kao i većinu mladih izvođača, iznimno me raduje i puno mi znači njihova podrška koja mi daje veliki poticaj za daljnji glazbeni put”, izjavio je Mateo.

Tekst pjesme Prije kiše napisala je Arijana Kunštek, autorica glazbe je Ines Prajo, za aranžman je bio zadužen Ivan Popeskić, a za produkciju Ivan Popeskić, koji je također odsvirao klavijature. Bass je snimio Henry Radanović, gitaru Ivan Pešut, bubnjeve Marko Lazarić, dok su prateće vokale otpjevali Jadranka Krištof i Dragan Brnas.

Na prvome je mjestu još jednom Nina Badrić s pjesmom Rekao si u izdanju Aquarius Recordsa. Prate je Franka na drugom mjestu s novim singlom Ti mi nosiš sreću s potpisom Karpo Medie, i grupa Vatra na trećem mjestu koja u izdanju Dallas Recordsa izvodi svoju novu pjesmu Ukleti Holandez.

Na regionalnim listama najdominantniji su Nina Badrić i grupa Vatra. Nina je sa svojom pjesmom Rekao si najslušanija u Dalmaciji te Istri i Primorju, dok se grupa Vatra najbolje plasirala u Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj, Slavoniji i Zagorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Poslušajte na  

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*