Severina s albumom ‘Halo’ i dalje prva na listi prodaje

Album Halo neki su nazivali jednim od najiščekivanijih albuma u regiji, a ako je suditi po njegovoj prodaji u Hrvatskoj, mnogi su Severini obožavatelji zaista širokih ruku dočekali njezin novi glazbeni uradak. U izdanju Dallas RecordsaSeverina je okupila svoje singlove iz protekle tri godine, a objedinjeni pod naslovom Halo pojavili su se u veljači na streaming servisima te nešto kasnije i u fizičkom izdanju. Nakon tri tjedna boravka na listi prodaje, ova je regionalno poznata pjevačica još uvijek na broju jedan.

Drugo mjesto zauzima također popularno izdanje pod nazivom Zoran Pjeva Arsena, a koji izvode Zoran Predin & Damir Kukuruzović Django GroupPovratak prvoj ljubavi, album Tihomira Popa Asanovića nalazi se na trećoj poziciji, a oba albuma izdaje diskografska kuća Croatia Records.

Na stranoj listi prodaje, na prvo se mjesto vratio već dobro poznati duo – Lady Gaga i Bradley Cooper, i to sa svojim soundtrack albumom A Star Is Born, čiju prodaju u Hrvatskoj zastupa Universal Music Hrvatska. Drugo je mjesto zauzeo Željko Joksimović s istoimenim albumom, a treće mjesto pripada Ariani Grande i njezinom izdanju Thank U, Next.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na povezanicama:

Top lista prodaje_domaća_12. tjedan
Top lista prodaje_strana_12. tjedan

Fotografija: Instagram, Severina

HDU

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*