“Sve ili ništa”

Redateljski prvijenac Mladena Burnaća!

Mladen Burnać objavio je novi singl i spot “Sve ili ništa”, koji u samo 5 dana ima više od 50 000 pregleda na YouTube-u. Spot je crno-bijeli, s atraktivnim gostima, a najzanimljivije je to što je sam Mladen ujedno i redatelj spota.

“Dugo sam se pripremao za ovako nešto, više od mjesec dana. Napravio sam cijelu knjigu snimanja, te opis svakog kadra, doslovce po svakoj sekundi pjesme. Pjesma je autorski moja, glazba i stihovi, te sam imao vrlo jasnu viziju kako bi to izgledalo. Kako su moji spotovi i inače uvijek drugačiji, pazio sam na tada ostanem svoj. Najvažnije mi je da je sama pjesma lijepa i ostane nekom u srcu, ali ipak, i prve reakcije na sami spot su sjajne, čak i izuzetno dobre” – kaže Mladen.

Glazba i tekst: Mladen Burnać. Aranžman: Dragomir Herendić – Dragianni i M. Burnać. Gitare, bas i klavijature: D. Herendić – Dragianni. Bubnjevi: Nenad Borić. Čelo: Matej Milošev. Redatelj spota: Mladen Burnać. Direktorica snimanja: Ines Tančeva. Snimatelj: Darko Mihalić. Gosti u spotu: Lucija Radić (balerina, Hrvatsko Narodno Kazalište), Matej Milošev (čelista), Marija Rogić (Miss Zagreba 2019.), Hrvoje Puškarić (akademski slikar), Anamaria Cvjetković (dance u Jazz i Cabaret club Kontesa, Zagreb). Stayling: M. Burnać i Salon Tamara (K.Š. Đalskog 34, Zagreb).

(mp)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*