Tony Cetinski ima najprodavaniji album tjedna

Nakon šest godina, Tony Cetinski objavio je novi album naziva „Kao u snu“ koji je promovirao 14. travnja koncertom na Trgu bana Jelačića, a u svome prvome tjednu na top-listi prodaje albuma osvojio je prvo mjesto. Radi se o njegovom dvanaestom studijskom albumu, a sadržavat će singlove „Nemam sreće s tobom“ i naslovnu pjesmu „Kao u snu“ čiji tekst i glazbu potpisuje Amil Lojo, aranžman je djelo Marka Vojvodića, dok su glazbenu produkciju zajednički radili Tony Cetinski i Igor Ivanović.

Na drugo mjesto došle su „Nuspojave“ Gorana Bareta & Majki, zatim slijedi Željko Bebek s „Ono nešto naše“, Mia Dimšić i „Život nije siv“ drže četvrto mjesto, a kompilaciji Croatia Recordsa „40 velikih hitova: Dječje pjesme – Kad se male ruke slože“ pripalo je peto mjesto.

Novost na desetom mjestu je Tereza Kesovija i „Live A L’Olympia – Paris“, kultni album ponovno objavljen na CD-u tri desetljeća nakon prvog objavljivanja vinilnog izdanja. Instrumentalisti Mario Rašić i Nebojša Buhin izdali su prvi zajednički album „Aftershock“ na kojemu se nalazi devet instrumentalnih pjesama obilježenih elementima ambijentalne glazbe, elektronike, rocka i jazza, a sam album ušao je na 30. mjesto liste također kao novitet.

U kategoriji inozemnih izdanja na prvo mjesto ponovno se penju Marcus & Martinuss albumom „Moments“, slijede Jack White i njegov „Boarding House Reach“, dok se na treće mjesto vraćaju Editors i „Violence“. Neki od novih ulaza na listi su: Joe Bonamassa & Beth Hart s albumom „Black coffee“ što je njihov treći zajednički album posvećen obradama, zatim Brandi Carlile i „By the way, I forgive you“, Guns’n’Roses s „Use your illusion II“ te Ben Harper & Charlie Musselwhite s blues albumom „No mercy in this land“.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

(HDU)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*