Top lista prodaje: Vanna s novim albumom ušla u TOP 3

Novi studijski album jedne od najpoznatijih izvođačica na domaćoj sceni posljednjih tjedana plijeni pozornost ljubitelja glazbe. Prema prošlotjednim podacima, na domaćoj listi prodaje, Vanna je sa svojim izdanjem Izmiješane boje ušla direktno na broj 3 najprodavanijih albuma.

Izdanje Croatia Recordsa rezimira Vannine autorske pjesme, kao što je istoimeni singl s kojim je najavila izlazak novog albuma, zatim pjesme SjajNajbolji ljudi, kao i druge, poput pjesme U tebi, s kojima je osvojila radijski eter. Također, na albumu se nalaze i dva uspješna singla nastala u suradnji s autorom Antom Pecotićem, od kojih je jedan duet s mladom Zsa Zsom, a nizu glazbenih uspješnica na ovome albumu  pridružili su se i autori Aljoša Šerić, Marko Košutić i Izabel Tot.

„Na ovom albumu nalaze se izmiješane boje melodija i stihova koje su mi okupirale misli posljednje dvije, tri godine sve sa željom da postanu pjesme koje će nekima od nas nešto značiti. Da bi se to dogodilo bili su potrebni ljudi koji ostavljaju trag, a da toga nisu ni svjesni. Naročito sam zahvalna ljudima koji sviraju sa mnom i koji su sudjelovali u nastajanju ovih pjesama, dali mi vjetar u leđa i s kojima sam te pjesme prenijela publici izravno – na koncertima“, Vannina je izjava u knjižici albuma.

Vrh liste još jednom je pripao kompilaciji Festival zabavne glazbe Split 2019. u izvedbi raznih izvođača. Na drugo se mjesto popeo album Karta do prošlosti Opće opasnosti, koji na listi boravi već devet tjedana zaredom, od samog izlaska u prodaju.

Stranu listu prodaje obilježilo je mnogo novih izdanja i povrataka, dok su prve tri pozicije ostale nepromijenjene. Na broju 1 smjestio se i ostao Ed Sheeran s albumom No.6 Collaborations Project, a slijede ga Black Keys i album Let’s Rockna drugom te Bruce Springsteen s izdanjem Western Stars na trećemu mjestu.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na povezanicama:

Top lista prodaje_domaća_30. tjedan
Top lista prodaje_strana_30. tjedan

HDU

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*