Veliki povratak Bože Vreće na prvo mjesto liste prodaje

Peti studijski album  jednog od omiljenih izvođača sevdaha naših prostora, Bože Vreće, vratio se na prvo mjesto liste prodaje domaćih izdanja. Pod nazivom Melekalbum u izdanju Croatia Recordsa pohvaljen je od strane brojne glazbene kritike, a publici je predstavljen još prošle godine. Motivi ljubavi, sjete i nade prožimaju ovo Božino izdanje, koje su neki nazvali i remek-djelom sevdaha i world music izričaja. Upravo ovaj album vratio se među najprodavanije i to direktno na prvo mjesto, što dokazuje njegovu iznimnu popularnost među slušateljima.

Na drugome mjestu nalazi se novo izdanje u izvedbi Sun U i izdanju Aquarius Recordsa, pod nazivom Discover. Na broju 3 slijedi ih Doris Dragović s izdanjem pod nazivom Original Album Collection, a iza nje na listi se smjestio album Karta do prošlosti Opće opasnosti. U TOP 5 ušlo je još jedno novo izdanje koje pripada Meri Cetinić, a riječ je o kompilaciji naziva Best of Collection.

Na stranoj listi prodaje prvu poziciju zauzima i dalje Ed Sheeran s albumom No. 6 Collaborations Project, izdanjem koje u Hrvatskoj predstavlja diskografska kuća Dancing Bear. Drugo mjesto zauzima Bruce Springsteen s albumom Western Stars, dok se na broju 3 smjestio Jethro Tull s albumom Stormwatch.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na poveznicama:

Top lista prodaje_domaća_43. tjedan
Top lista prodaje_strana_43. tjedan

HDU

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*