Vino rumeno Lidije Bačić i grupe Vigor zabavni je hit mjeseca

Nakon singla „Jedna je noć“ kojim je najavila izlazak albuma „Revolucija“, Lidija Bačić Lille, u suradnji s grupom Vigor, predstavila je singl „Vino rumeno“ koji već mjesecima uspješno kotira na top listama. Pjesma se punih 14 tjedana nalazi se na nacionalnoj top listi radijskog emitiranja HR top 40, a u aktualnom tjednu nalazi se na odličnom 20. mjestu. U lipnju smo pak prikupili četiri top-liste HR top 40, zbrojivši ih dobili smo najuspješniju pjesmu zabavnoga žanra u mjesecu i to je upravo pjesma „Vino rumeno“

“Drago mi je da su radio urednici i publika prepoznali hit ‘Vino rumeno’. Sjajno prolazi na koncertima i na YouTubeu. Sjajna vijest je i da smo prvi na listi zabavne glazbe. Hvala mom producentu i autoru Fayi, Raayu kao autoru glazbe i dragoj grupi Vigor za suradnju. Naravno, hvala i Fayo Musicu i Menartu kao izdavačima”, kazala je Lidija.

Prava Dalmatinka i simpatični Slavonci ujedinili su snage u pjesmi koja pršti pozitivnom energijom. Spoj Lidije i Marija, njihovi zarazni osmijesi, izuzetne vokalne sposobnosti, razigrani karakteri i ljubav prema glazbi vidljivi su u svakom djeliću pjesme.

Spot za pjesmu sniman je u Zagrebu, još jednom pod redateljskom palicom Darija Radusina. Aranžman su radili Raay i Krešo Tomac, dok tekst potpisuje već provjereni tekstopisac i izvrstan producent Fayo. Upravo se na Fayinu ideju rodila ova suradnja za koju kaže da je pravo osvježenje jer si glasovi Lidije i Marija Rotha jako pašu.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Poslušajte na  

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*