medjimurjepress@gmail.com

Visok ulaz Danijele Martinović na top listu prodaje

Danijela Martinović svojim je novim albumom Neopisivo u prvom tjednu prodaje dospjela na visoko treće mjesto top ljestvice prodaje domaćih albuma.

Od pjesama s albuma, “Čovjek bez adrese”, prva je njena pjesmu koju je potpisala kao koautorica glazbe i teksta uz Zorana Mišolongina i prva s kojom je najavila novi studijski album.

Na albumu se nalaze i neki od Danijelinih najvećih hitova: “To malo ljubavi”, “Danima, godinama, satima”, “Marke nemam”, “Ja, ja, ja”,”Grube riječi”, “Život stati neće”, “Za tebe rođena”, “Zovem te”, “Pleši sa mnom”, “Da je slađe zaspati”, ” ‘Ajde odmori”, “Što sam ja, što si ti”, “Nemam s kime dočekati zime”, “Jednu za ljubav”. 

Hitovi “Starimo dušo” i “Neću se vratiti” snimljeni su kao live izvedbe, a “Ovako ne mogu dalje” i “Svileni” grupe Magazin Danijela je otpjevala u suradnji s Mladenom Kosovcem te Gelato Sisters.

Danijela je ovoga tjedna održala i promociju svog albuma te su tako njezini uzvanici imali posebnu priliku doživjeti album na malo drugačiji način, u ugodnoj atmosferi GoldClass CineStar dvorane, a pjesme su mogli poslušati sami, kroz slušalice, čime je stvoren poseban, intimni odnos između slušatelja i pjesama i otvorila se mogućnost osobnoj interpretaciji.

Neopisivo je isto tako album koji nosi naziv kao i prethodno objavljena zbirka motivacijskih poetskih zapisa, izašla prošle godine. Neopisivo je druga knjiga iz serijala Šalabahter života, s kojim je ova svestrana pjevačica započela 2016. godine.

Album donose Croatia Records i Tonika.

Na samom vrhu top liste prodaje nema većih promjena: Dino Merlin Arena Pula zadržali su se kao broj jedan, a broj dva drži Mia Dimšić i njen Sretan put.

Kad je riječ o stranim izdanjima, album Leonarda CohenaThanks For The Dance, vratio se na vrh ljestvice, slijedi ga Fine Line Harryja Stylesa, a na trećem se mjestu našao legendarni album Rumours grupe Fleetwood Mac.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na poveznicama:

Top lista prodaje_domaća_8.tjedan
Top lista prodaje_strana_8.tjedan

Fotografija: Facebook

HDU

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*