Vrući ljetni hitovi i dalje popularni u glazbenim prodavaonicama

Top-lista prodaje domaćih izdanja prema aktualnim je podacima na sam tron smjestila kompilaciju rasplesanog ritma. Premda smo se s ljetom gotovo već pozdravili, ljubitelji glazbe još uvijek preferiraju upravo hitove ovog atraktivnog godišnjeg doba, okupljene na albumu pod nazivom Vrući ljetni hitovi 2019. u izdanju Croatia Recordsa.

Singlovi izdani krajem prošle godine te u prvoj polovici 2019. zauzeli su svoje mjesto na ovom najprodavanijem tjednom izdanju, a riječ je o hitovima koji su svoju popularnost stekli među mnogim slušateljima i radijskim urednicima. Na albumu se nalaze izvođači poput Petra Graše, Vojka V, Mije, Jelene Rozge, Vanne, Colonije i drugih.

Pri samome vrhu, odmah nakon Vrućih ljetnih hitova na drugome se mjestu pozicionirao album Festival zabavne glazbe – Split 2019. također u izvedbi raznih izvođača. Svoje mjesto u TOP 3 najprodavanijih rezervirala je još jedna ljetna kompilacija, izdanje pod nazivom CMC Festival Vodice 2019.

Svoj povratak među najpopularnija domaća izdanja zabilježili su Oliver Dragojević s albumima The Best Of Collection i Original album Collection Vol. 2 u izdanju Croatia Recordsa te Tomislav Bralić & klapa Intrade s albumom Arena Pula u izdanju Scardone.

Stranu listu prodaje na prvim dvjema pozicijama obilježila su ista izdanja kao i na prethodnoj listi. Broj 1 čuva Ed Sheeran s albumom No.6 Collaborations Project, a na drugome se mjestu i dalje nalaze Black Keys sa svojim novim izdanjem pod nazivom Let’s Rock. Na treću se poziciju popeo Željko Jokimović sa svojim istoimenim izdanjem – Željko Joksimović.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na povezanicama:

Top lista prodaje_domaća_36. tjedan
Top lista prodaje_strana_36. tjedan

HDU

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*