Zabavni hit mjeseca po drugi put pripao grupi Vigor

Ljetno izdanje kojim se grupa Vigor predstavila svojoj publici šarmiralo je brojne slušatelje, ali i radijske urednike. Pjesma Šatori u izdanju diskografske kuće Campus pozicionirala se visoko na listi najemitiranijih singlova u žanru zabavne glazbe u kolovozu.

Zabavni hit mjeseca kolovoza poznatiji je javnosti kao ljetna pjesma koju je grupa Vigor snimila uz atraktivnoga Isaaca Palmu, argentinskog pjevača koji je svoju popularnost na našim područjima stekao u Sloveniji, a sudjelovanjem u Supertalentu osvojio je visoko drugo mjesto. Upravo kombinacija rasplesanog ritma uz grupu Vigor te stihova na španjolskom jeziku dala je ovoj pjesmu posebnu ljetnu čar koja je zasluženo provela mnogo vremena u radijskom eteru.

Videospot koji je pridružen pjesmi uključio je upravo fanove ovog benda koji su sa članovima grupe dobili priliku zaplesati na osunčanom otoku Krku.

Prvi na listi zabavnih hitova emitiranih na radijskim postajama u kolovozu, ovaj je singl predstavljen u na DMC televiziji u emisiji Ritam zabavne glazbe Powered by HDU. Ista svaki mjesec predstavlja najemitiranije hitove zabavnog žanra na domaćim radijskim postajama, premijerno se emitira svakog prvog četvrtka u mjesecu. Reprize i liste Top 10 zabavnih hitova gledatelji imaju priliku pogledati na DMC-u kroz cijeli mjesec.

Cjelokupni popis zabavnih hitova temelji se na listi HR Top 40, jedinoj službenoj i sveobuhvatnoj listi radijskog emitiranja u Hrvatskoj..

Poslušajte na  

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*