medjimurjepress@gmail.com

Zabavni hit mjeseca u rukama Luke Basija

Nakon uspješnih hitova TaxiMeta, i U bijelomLuka Basi publici poklanja još jedan pamtljiv hit. Osim publike, ljubavna pjesma Kad postaneš drugome žena oduševila je i radijske urednike zbog kojih je ova pjesma osvojila titulu zabavnog hita mjeseca travnja!

U jeku loših vijesti, radijskim eterom se proširila ova pozitivna pjesma puna nade. Govori o podršci muškarca voljenoj ženi i o ljubavi koja nikada neće nestati. Riječi ove prekrasne pjesme proizašle su iz pera Nenada Ninčevića. Za produkciju je zaslužan tim Raay Musica,  a pjesmu izdaju Croatia Records i Nika Records.

Kad postaneš drugome žena izazvala je brojne pozitivne reakcije. „Pjesma je spoj romantike, tuge i nade. Toliko emocionalna, a opet toliko zarazna da ju je nemoguće prestati slušati“, samo je jedan od komentara na Lukin singl.

Povodom objave pjesme Luka Basi je u intervjuu otkrio čemu se nada. „Teško je doba, opasni su dani i iz dana u dan slušamo o stvarima koje nas ne raduju, ali moramo ostati pozitivni. Glazba uvijek pomaže, daje pozitivu i nadu i nadam se da će se i ova moja nova pjesma svidjeti publici te da ćemo je uskoro na koncertima bez straha jedni kraj drugih pjevati”poručio je Luka.

Prvi na listi zabavnih hitova emitiranih na radijskim postajama u travnju, ovaj je singl predstavljen ujedno i na DMC televiziji. Zabavni hit mjeseca travnja otkriven je u emisiji Ritam zabavne glazbe Powered by HDU koju premijerno možete pogledati svakog prvog četvrtka u mjesecu, a reprize i liste Top 10 zabavnih hitova kroz cijeli mjesec. Uz Luku Basija, na listi su se našli i Antonija Šola s Mariom Rothom, Jole, Tomislav Bralić i Klapa Intrade, Klapa Cambi i Giuliano te drugi.

Cjelokupni popis zabavnih hitova temelji se na listi HR Top 40, jedinoj službenoj i sveobuhvatnoj listi radijskog emitiranja u Hrvatskoj.

Poslušajte na  

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*