Međimurje Press
Glazba Najave

Dječji festival MALI MEF ove nedjelje na Jezeru Starog grada od 20 sati

12. DJEČJI FESTIVAL MALI MEF

Dvanaestu godinu za redom, pod pokroviteljstvom Grada Čakovca, Međimurske županije i TZ Grada Čakovca, održati će se dječji festival koji prelazi granice naše županije

VITOMIRA TURK  iz Zasadbrega, ANA KRNJAK VučetincSARA DOVEČER PušćineANJA MURKOVIĆ Domašinec, ANJA KOVAČIĆ  Vučetinec, LEA NOVAK Knezovec,  VERONIKA KAPUVARI Tótszentmárton / Sumarton, NIVES HAŽIĆ Dragoslavec, INES CELINGER Pretetinec, ADRIANA KOMORSKI . Sveta Marija,  LEILA BENAHMED  SlakovecLORENA VLAŠIĆ Kalinovec, VERONIKA KOLMAR Zagreb, PATRIK ARAMBAŠIĆ  Goričan, VIKTOR KOLMAR ZagrebVIKTORIJA BREZARIĆ Selnica, DINO I VIKTORIJA MIKLAUŽIĆ  Hum na Sutli, 18 je mladih pjevača koji će se natjecati za dva GRAND PRIX-a 12. Malog Mefa (slobodna interpretacija i autorske pjesme), u nedjelju 30.07. na centralnoj bini Porcijunkulovog u Jezeru Staro grada od 20 sati.

Uz odlične interpretacije i pjevanje uživo, djevojčice i dječaci i ove godine uživati će na svom festivalu s kojeg su potekla danas mnoga poznata imena na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Gošće festivalskog programa su mažoretkinje iz Nedelišća pod vodstvom Vedrane Radmanić, a konferansu će voditi poznati radijski voditelj Radija 1 Dario Langus. Priznanja za sve izvođače podijeliti će aktualna Miss Međimurja Paula Percač. 

O pobjednicima će odlučivati tročlani žiri u sastavu: Vladimir Košir Tonka, Filip Hozjan i Darko Golubić.

(t)

 

 

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja