Elemental na Interliberu!

U srijedu (sutra) se družimo povodom izlaska biografije Elementala – Sve, samo ne romantika.

Predstavljanje biografije održat će se 14. studenog od 18h na glavnoj pozornici Interlibera u paviljonu 6, gdje će Elemental odsvirati nekoliko pjesama, nakon čega se druženje seli na štand glazbene knjižare Rockmark, gdje će bend potpisivati primjerke knjige.
Na predstavljanju biografije govorit će Mirela Priselac Remi, Luka Tralić Shot i autor Marko Podrug, dok će moderator biti urednik, Kruno Lokotar.

Nadamo se da ćete doći obilježiti s nama ovaj bitan trenutak u karijeri Elementala.

„Priča o Elementalu je priča o ljudima, prijateljstvima, ljubavima, rastancima, svađama, pomirenjima i, dakako, o uspjehu. I to o onom zdravom uspjehu, uspjehu do kojega se došlo talentom, ali i udarničkim radom i vizijom od koje članovi benda ne odustaju ni danas. Zbog svega toga, biografija Elementala napisana je poput romana, sa svim svojim dramaturškim elementima. Na moju sreću, bivši i sadašnji članovi benda nisu imali problema s ironijskim odmacima, prijateljskim kritikama i šalama na njihov račun, stoga je ovu knjigu zapravo bilo zabavno stvarati. Nadam se da će je biti zabavno i čitati.“ – komentira Marko Podrug, autor knjige

U 256 stranica knjige glavna nit vodilja bila je opisati stvari kakve su doista bile, a ne bajke o uspjehu.
Iako, nakon čitanja, i nakon što postane jasno kroz što je sve Elemental prolazio u 20 godina trajanja, koliko je puta bio blizu raspadanja, ovo, na kraju i je, priča o uspjehu.

Jesu li Remi i Shot bili ljubavni par? Kakve je traume izazvalo objavljivanje prvog albuma? Zašto bend nije vjerovao u Romantiku? Je li Elemental izdao hip-hop? Kako su uspjeli, kako su opstali i kad su se skoro raspali?

Odgovore na sva pitanja saznat ćemo u srijedu, 14. studenog na Interliberu. Vidimo se!

(STAR MEDIA)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*