medjimurjepress@gmail.com

Dođite na Festival “Aktivno sudjelujem” udruge Zora

Udruga Zora vas poziva na sudjelovanje na Festivalu „Aktivno sudjelujem“ u sklopu projekta “Aktivno (su)djelovanje mladih za bolju lokalnu zajednicu”, koji će se održati 30. rujna 2017. od 10-15h na Trgu Republike u Čakovcu. 

Pripremamo razne aktivnosti, štandove na kojima će udruge iz Međimurja predstaviti javnosti aktivnostima koje provode, biti će tu i radionica, igranja zaboravljenih igara (gumi-gumi i hoolahoop), društvenih igara, sportskih aktivnosti (badminton, frizbi), podjele sjemena za korisne kukce, prezentacije samoobrane i još mnogo toga.

Udruge predstavljaju i svoje aktivnosti te vas pozivaju da se aktivirate – udruga Zora, udruga Biovrt – u skladu s prirodom, Volonterski ured Međimurja, udruga za promicanje kulture Baraka, Udruga mažoretkinja Nedelišća, neprofitna organizacija Association Strive!, udruga Samoobrana Međimurje,  udruga mladih Centar za mlade Čakovec (Cezam), udruga mladih “3FF” Čakovec, udruga mladih Novo Selo Rok, udruga mladih Podturen te udruga mladih EFEKT iz Preloga.

Pozivanjem i pridruživanjem udruga Festivalu predstaviti ćemo svoj rad, omogućiti udrugama i članovima udruga da se upoznaju, povežu te da se mladi informiraju o mjestima gdje se oni sami mogu aktivirati.

Dođite i budite dio zajedničkog druženja, razmjene iskustva i zanimljivih aktivnosti jer važno je (aktivno) sudjelovati! Zajedništvo je snaga, priključite nam se u stvaranju bolje zajednice!

Program Festivala:

10.00-15.00 sati: predstavljanje udruga i njihovih aktivnosti  (štandovi)

10.00-15.00  Igranja zaboravljenih igara našeg djetinjstva (gumi-gumi i hoolahoop), društvene i sportske igre

(badminton, frizbi),  energizeri

10.00-12.00 Radionica izrade origami ždralova, simbola nade, udruga Zora (prijave na monika@udrugazora.hr)

10.30-11.00 Prezentacija tehnika samoobrane udruge “Samoobrana Međimurje”

11.00-12.00 Svirka Udruge za promicanje kulture Baraka – bend “Ethno Garden”

13.0013.30 Prezentacija samoobrane udruge Samoobrane Međimurje

Ovaj put nećemo dozvoliti da nas zezne loše vrijeme 🙂 – u slučaju lošeg vremena Festival “Aktivno sudjelujem” s prilagođenim programom premješta se u zgradu Scheier.

Projekt provodi Udruga Zora sa partnerima udrugom mladih “Mladi u EU” iz Šibenika, Centrom za kulturu Čakovec i njihovim programom Kino za mlade, te suradnicima svih srednjim školama iz Međimurske županije. Projekt je financijski podržalo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Grad Čakovec te Međimurska županija.

Monika Malenica

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*