medjimurjepress@gmail.com

Festival “Aktivno sudjelujem” u trajanju dva dana

Udruga Zora Vas poziva na praćenje Festivala udruge Zora, pod nazivom “Aktivno sudjelujem” projekta “Aktivno (su)djelovanje mladih za bolju lokalnu zajednicu”, koji će se održati 13. i 16. 9.2017. u Čakovcu.

Festival “Aktivno sudjelujem” traje dva dana:
13. rujna (srijeda) u 20.00h u partnerstvu s Centrom za kulturu Čakovec organiziramo kino za mlade na otvorenom u prostoru prije ulaza u Stari grad Čakovec, uz spomenik „Oproštaj“, a radi se o filmu “Kad otvorim oči”. Više detalja ovdje.
16. rujna 2017. (subota) od 10.00-15.00h na Trgu Republike u Čakovcu pak pripremamo razne aktivnosti za mlade, štandove na kojima će udruge predstaviti javnosti aktivnosti koje provode i slično.
Osim predstavljanja, biti će tu i radionica, igranja zaboravljenih igara (tko se sjeća gumi-gumi i hoolahoopa? :), društvenih igara, sportskih aktivnosti (badminton, frizbi..), izrade origami poruka za obilježavanje Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, svirke…

Projekt “Aktivno (su9djelovanje mladih za bolju lokalnu zajednicu” provodi Udruga Zora sa partnerima udrugom mladih “Mladi u EU” iz Šibenika, Centrom za kulturu Čakovec i njihovim programom Kino za mlade, te suradnicima svih srednjim školama iz Međimurske županije. Projekt je financijski podržalo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Grad Čakovec te Međimurska županija. Cilj projekta je zadovoljavanje potreba mladih te podizanje kvalitete njihova života, ali i života zajednice kroz aktivizam u lokalnoj zajednici (volonterskih akcija i uključivanja volontera, organiziranja kampanja i akcija, povezivanja i jačanja vidljivosti u lokalnoj zajednici te poticanja uključivanja mladih).

(Monika Malenica)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*