Jared Leto organizira festival u Hrvatskoj, cijene ulaznica su astronomske

Camp Mars Festival kojeg organizira glumac i frontman benda Thirty Seconds to Mars, Jared Leto, ove godine seli u Hrvatsku. Luksuzni festival koji se do sada četiri godine održavao u Malibuu u Kaliforniji dobio je i vlastiti film, a nedavno je bend najavio kako su peto izdanje istog odlučili održati na otočiću Obonjanu pored Šibenika.

https://youtu.be/GbZ-DBVa5NI

Camp Mars Europe festival  će se od 9. do 12. kolovoza, a na festivalu će, između ostalog nastupiti Thirty Seconds to Mars, a posjetitelji će moći uživati u “intimnim koncertima” benda, jogi, meditaciji i brojnim drugim aktivnostima. Ostali izvođači festivala još nisu poznati, a cijene ulaznica variraju od 1,500 dolara (9,770 kuna) do astronomskih cijena u iznosu do 6,500 dolara (42,000 kuna) ili više, a postoji čak i mogućnost plaćanja na rate. Valja napomenuti da ovo nije običan festival te da ulaznice nisu samo ulaznice već uključuju smještaj, hranu, druženje s bendom i mnoge druge pogodnosti ovisno o paketu koji kupac odabere.

Zanimljivo je spomenuti da je na festivalu zabranjen alkohol, a uz ulaznice posjetitelji mogu kupiti dodatne aktivnosti kao što su masaža (od 85 do 90 dolara) ili ulaz u kamp dan prije službenog otvaranja festivala (300 dolara). Isto tako postoji paket nazvan “The Ultimate Experience” koji, između ostalog, uključuje vlastitog vozača, poslugu, večeru s Jaredom i obilazak dalmatinske obale, no cijena ovog paketa nije poznata već je potrebno poslati upit organizatorima festivala. Ulaznice su u prodaji od danas, 16. siječnja.

www.muzika.hr

Luka Kerečin

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*