Mahmut Orhan na Forestlandu!

Turska superzvijezda i vlasnik jednog od najpopularnijih singlova 2016. godine Mahmut Orhan dolazi na 5. izdanje #Forestland festivala!
U srcu Međimurja od 21. do 23. srpnja, na 5. Forestland, dolazi superzvijezda iz Turske Mahmut Orhan. Ovaj mladić poznat po svom glazbenom izričaju koji koketira sa deep house / indie dance / nu disco stilovima postao glavna priča 2016., a nema sumnje da će nastaviti tako i u 2017.
Svojom pjesmom “Feel” u suradnji sa predivnom vokalisticom Senom Sener Mahmut Orhan pomeo je glazbene ljestvice diljem svijeta, a njegov pohod se ne zaustavlja. Usred ljeta, u srcu Međimurja, na predivnom, najzelenijem hrvatskom festivalu Forestland, Mahmut Orhan biti će prvi headliner.
Forestland festival ovog ljeta donosi brojne novosti, ali i zadržava najpopularnije detalje prošlih festivala. Vraćamo se na tri pozornice, za vas su tu Beach Stage, mega popularni Forestroom i glavni #Forest stage, ali i kamp, dva bazena, beach park & bar i još mnogo tog u najzelenijem dijelu Međimurja .Na #Forest5 očekuje vas ljeto house glazbe i festival o kojem će se dugo pričati… barem do idućeg Forestlanda.
Ulaznice za Forestland možete pronaći na www.ticket2go.hr po samo 80 kn za oba dana festivala.
(K.Biškup)
Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*