Mahmut Orhan na Forestlandu!

Turska superzvijezda i vlasnik jednog od najpopularnijih singlova 2016. godine Mahmut Orhan dolazi na 5. izdanje #Forestland festivala!
U srcu Međimurja od 21. do 23. srpnja, na 5. Forestland, dolazi superzvijezda iz Turske Mahmut Orhan. Ovaj mladić poznat po svom glazbenom izričaju koji koketira sa deep house / indie dance / nu disco stilovima postao glavna priča 2016., a nema sumnje da će nastaviti tako i u 2017.
Svojom pjesmom “Feel” u suradnji sa predivnom vokalisticom Senom Sener Mahmut Orhan pomeo je glazbene ljestvice diljem svijeta, a njegov pohod se ne zaustavlja. Usred ljeta, u srcu Međimurja, na predivnom, najzelenijem hrvatskom festivalu Forestland, Mahmut Orhan biti će prvi headliner.
Forestland festival ovog ljeta donosi brojne novosti, ali i zadržava najpopularnije detalje prošlih festivala. Vraćamo se na tri pozornice, za vas su tu Beach Stage, mega popularni Forestroom i glavni #Forest stage, ali i kamp, dva bazena, beach park & bar i još mnogo tog u najzelenijem dijelu Međimurja .Na #Forest5 očekuje vas ljeto house glazbe i festival o kojem će se dugo pričati… barem do idućeg Forestlanda.
Ulaznice za Forestland možete pronaći na www.ticket2go.hr po samo 80 kn za oba dana festivala.
(K.Biškup)
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*