Mladen Burnać umjetnički direktor 13.MEF-a

Ovogodišnji 13. Međimurski festival zabavne glazbe koji se održava u studenom u Toplicama Sv.Martin i njegov Organizacijski odbor, uvelike rade na pripremama kako bi što kvalitetnije sproveli ovaj glazbeni događaj. a jedan od segmenata je i posao umjetničkog direktora koji zdušno obavlja Mladen Burnać koji je i sam nekoliko godina bio sudionik MEF-a.

Vjerujem u taj festival još od prvih dana. Prihvatio sam sa zadovoljstvom poziv da ove godine umjetnički vodim festival. Vjerujem da će imena ovogodišnjih sudionika i njihove skladbe premašiti sve prethodne godine i radim na tome od kada sam potpisao ugovor umjetničkog direktora. Ionako svojim renomeom MEF se sve ove godine profilirao u četiri vodeća festivala te vrste u zemlji. Usprkos jednom od najskromnijih budžeta od svih festivala, ekipa oko njega zaista je odrađivala veliki organizacijski posao uvijek na zadovoljstvo svih sudionika.

Veselim se 13. MEF-u u najljepšim toplicama Hrvatske i vjerujem da će ove godine festival postići največi kvalitetni skok kako u produkciji tako i skladbama. Zadovoljan sam što je i odziv pjevača rekordan i da bi svi rado nastupili na pozornici Međimurskog festivala zabavne glazbe. Dobar glas izuzetno kvalitetnih entuzijasta oko festivala daleko se čuo sve ove godine i moje je da se s istim žarom priključim i pridonesem ekipi“- izjavio je ovih dana Mladen Burnać.

Inaće, Mladen Burnać profesionalni je glazbenik, zagrebački kantautor, gitarista, pjevač, skladatelj, tekstopisac, redovan član Hrvatskog Društva Skladatelja i tv voditelj glazbenih emisija na Z1 Zagrebačkoj televiziji.

Od početka solo karijere 1993 godine do danas, objavio je 8 albuma, 23 singla, 30-tak video spotova te nastupio na 40-tak festivala, na kojima je dobio brojne nagrade. Snimio je vlastite skladbe u duetima sa legendarnim Arsenom Dedićem, sarajevskim kantautorom Kemalom Montenom, opernom pjevačicom Ivankom Boljkovac i drugima., te je kao autor i glazbenik surađivao i sa Željkom Bebekom, Hari Mata Harijem, Antonijom Šolom, Zrinkom Tutićem, Branimirom Mihaljevićem, Zlatkom Pejakovićem, Majom Blagdan, Davorinom Bogovićem, Fayom, Severinom, Ivanom Banfić, Sandijem i mnogim drugima…. Koncertno je jedan od najaktivnijih izvođača, a dobio je više desetaka priznanja za humanitarne nastupe.

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*