Otkrivamo vam tajne iz srca šume

Forestland ove godine ruši rekorde u trajanju, glasnoći i broju DJ-a!

U drugoj fazi Forestland će ugostiti još šest DJ-a iz svih krajeva svijeta. Uz domaće snage, najavljujemo podršku iz Slovenije, po prvi puta goste iz Mađarske, ali i povratnika s amsterdamskom adresom britanskih korijena.. No ipak najveće ime dolazi nam iz Nizozemskog grada Brede, a pozornicom usred šume će drmati na strašni petak 13.

Ove zime #Winterstory of Forestland ugostio je nadolazeću trance zvijezdu Factor B, autora i producenta koji je u međuvremenu zasjeo na prvo mjesto Beatport ljestvice, nastupa kod Armina van Buurena i razvaljuje po trance sceni diljem svijeta.

Trance zvijezda #Forestland-a ovog ljeta je veliki Mark Sixma. Nizozemac Sixma dolazi iz grada koji je iznjedrio brojne velikane scene poput Tiesta i Hardwella, a najpoznatiji je po brojnim žanrovskim hitovima, zaslužni za razvoj podjednako trance i EDM scene.

Sixma je jedan od malobrojnih produccenata koji su istovremeno bili i #1, ali i #2 Beatport Trance ljestvice. Kroz brojne kolaboracije sa Arminom van Buurenom, W&W, Andrew Rayelom i Emmom Hewitt, njegovi radovi doživjeli su statust kultnih diljem svijeta. Na #Forestland nam dolazi nakon uspješnih nastupa na brojnim festivalima poput Creamfields, TomorrowWorld, Dreamstate, A state of trance i Ultra Music Festival te će biti jedan od dva headlinera u petak. Tko je drugi saznat ćete uskoro…

Kao support na #Forestland se vraća novi projekt domaćeg producenta Z’Spina. DJ koji je svoje prve korake napravio upravo ovdje, doma u Međimurju, a razvijao se na sceni diljem Hrvatske, predstavit će svoj novi projekt “Arien by Z’Spin” na glavnoj #Forest pozornici. Ljubitelji i prijatelji Forestlanda već su dobro upoznati sa braćom Sömen koji već tradicionalno otvaraju i zatvaraju #Forestland. Jure i Josh dolaze iz Slovenije i već se godinama profiliraju kao jedni od najboljih umjetnika iz regije. S nastupima od Ljubljane do Dubrovnika, od Umaga do Beograda, DjureS i Josh Sömen rastu zajedno s nama.

Uz partnere, mrežu za mlade, one u pokretu, bonbon priprema i #FunFactory. Jeste li spremni?

Paul Sparkes još je jedno ime poznato Forestland, ali i #Forestroom publici. Iz Amsterdama dolazi nam tech/deep i house ime s releasovima na labelima poput Looq Records, Omid 16B’s Sexonwax, Tom Novyjev Nouveau Niveau, Nervous Records i mnogih drugih. Ovaj zaposleni britanac poznat je po svojim dugim setovima na kojima vodi publiku na put od nekoliko sati kroz glazbena mora i prostranstva. Za kraj – iz Mađarske nam dolaze strašni Shiftless Monsters, akt dvojice DJ-a u usponu.

Ulaznice po najboljoj cijeni od samo 80kn za 48 sati festivala, kao i po cijeni od 140kn s uključenim pristupom kampu možete pronaći na www.ticket2go.hr ili kod promotora.

(Krešimir Biškup)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*