medjimurjepress@gmail.com

Otvoren natječaj za 17. Međimurski festival “Ljubo Kuntarić”

JAVNI POZIV

17.MEĐIMURSKI FESTIVAL „LJUBO KUNTARIĆ”

Poštovani autori, pjevači, pozivamo Vas na 17. Međimurski festival „Ljubo Kuntarić“ koji se i ove godine održava uz supokroviteljstvo Hrvatskog društva skladatelja. Svi koji imaju želju sudjelovati na Festivalu, obavezni su izvršiti prijavu skladbe elektronskim putem najkasnije do: 16. rujna 2019. godine na e-mail organizatora Festivala: info@mef-hr.com

Svaki sudionik natječaja, mora ispuniti slijedeće uvijete:
slanjem skladbe na natječaj autori jamče da su iste nastale unatrag 6 mj. i da su isključivi nositelji autorskih prava. U slučaju bilo kakvih sudskih sporova po ovom pitanju, svu odgovornost i štetu snosi autor. Autori nemaju pravo naknadnog povlačenja odabranih skladbi. Autori odabranih skladbi obvezuju se u roku od 15 dana od dana objavljivanja rezultata natječaja potpisati s organizatorom nakladnički ugovor, ukoliko to ne naprave, organizator će diskvalificirati prijavljene skladbe.

Autori šalju kvalitetnu snimku sa sinkroniziranim vokalom i matricu bez vokala, dva primjerka teksta s potpisom autora i notni zapis. 

Autori izabranih skladbi u cijelosti prihvaćaju uvijete ovog natječaja i prenose na organizatora pravo da se skladba:

* javno izvede
* snimi na nosačima zvuka i slike
* prenosi putem radija i televizije

POSEBNA NAPOMENA: U obzir dolaze samo one skladbe, koje će koristiti elemente međimurskog melosa i kajkavskog narječja. Odabrani izvođači na festivalskoj večeri pjevaju uživo uz pratnju festivalskog orkestra.

ORGANIZACIJSKI ODBOR
MEĐIMURSKI FESTIVAL „FRANJO KUNTARIĆ“
Umjetnički direktor
Mirko Švenda Žiga v.r.

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*