Povedite svoje klince i klinceze i uživajte uz sjajne izvođače na Malom Mef-u

NEDJELJA, 29. SRPANJ, 20 SATI, CENTRALNA POZORNICA PORCIJUNKULOVA, JEZERO STAROG GRADA

MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL

Od čak 52 skladbe pristigle na Mali Mef, 19 najboljih natječe se u nedjelju za dva Grand Prixa u kategorijama slobodne forme i autorskih pjesama.

Organizatori najavljuju najjaču konkurenciju sjajnih vokala i pjesma u 13 godina postojanja festivala. Uz izvođače iz Međimurja, susjedne Slovenije i Mađarske, Zagreba, Osijeka i drugih gradova, raduje i veliki broj izvođača koje ćemo prepoznati sa nastupa u  glazbenom showu RTL “Zvijezdice”.

Gosti Malog Mef- bit će Zbor Čakovečki mališani pod ravnanjem Lane Cvrtile Magdalenić prošlogodišnje pobjednice Međimurka Nives Hažić  i Podravka Lorena Vlašić koja je nakon Čakovca pobjeđivala na dječjim festivalima u Kijevu i Beogradu.

Sve u svemu, očekuje nas kvalitetna glazbena festivalska večer koju će do nastupa Žere i Crvene Jabuke voditi Aleksanda Ličanin.

Nastupe će ocjenjivati stručni žiri u sastavu Filip Hozjak, Goran Šafarić, Darko Golubić  uspješni solisti i profesori glazbe, uz umjetničkog direktora Vladimira Košira Tonke.

Pokrovitelji festivala su prijatelji djece Grad Čakovec, Međimurska županija i TZ Grada Čakovca, ali isto tako klinaca i klinceza koji su također dio velike manifestacije Porcijunkulova.

Dođite i podržite najbolje dječje vokale u državi i uživajte u njihovim kreacijama!

(rd)

 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*