Predstavljamo izvođače 16. Međimurskog festivala

MARIO RUCNER 

Po drugi puta na Međimurskom festivalu Mario RUCNER donosi dašak svoje virtualnosti gudala s pjesmom “MEĐIMURSKI SJAJ” uz autorski tandem s Svenom Gleđa. Slobodno možemo reći kako je i to jedno dinamično glazbeno potovanje kroz vrijeme, opisano gudalom Nomada današnjice.

Mario pronalazi motive koji potječu iz bogate riznice svjetske tradicionalne glazbe raznih naroda. Originalnost Marija Rucnera, uvelike podsjeća na život Nomada današnjice.

Mario potječe iz zasigurno najveće glazbene obitelji u Hrvatskoj. Osim izvrsne izvedbe, u kojoj uz dobar klupski ritam ne manjka ni izvorne emocije, oduševit će vas i njegov osebujan plesni performans.

ŽELJKO KERMEK KERMA

Povratnik na glazbenu scenu s nedavno izašlom pjesmom “Međimurska”, Željko Kermek KERMA opet je “protresao” svoje fanove koji su dugo čekali njegov come back. Nakon punih 16 godina Međimurskog festivala Željko debitira upravo ove godine.

Napisao je tekst i glazbu, a aranžman dugogodišnji prijatelj Marko Lajtman za skladbu <“Voljeti kao tebe”.

Nastupom na MEF-u Kerma najavljuje i nove singlove koje je u tišini i daleko od javnosti pripremao kako kaže u miru i predano s vrhunskim producentima.

Poželimo mu puno sreće u novoj pjevačkoj mladosti.

(mp)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*