Predstavljamo izvođače sudionike 16. Međimurskog festivala “Ljubo Kuntarić” (5)

THE FUSION čine  četiri žene s visokim glasovnim sposobnostima Željka Bančić, vokal i voditeljica, Tatjana Ospet- vokal, Iva Brusač- vokal i Darija Kopričanec- vokal. Sve su popularnije u sjeverozapadnom djelu Hrvatske po drugi puta dolaze na Međimurski festival “Ljubo Kuntarić”. Sastav je osnovala i vodi ga Željka Bančić, voditeljica pitomačke Glazbene škole, koja je u glazbi cijeli svoj život. Na poticaj Darije Kopričanec, članice sastava od samih početaka, kao i ostalih žena koje su dolazile na satove pjevanja kod Željke, ova ljubiteljica glazbe osnovala je sastav prije osam godina.

Naziv The Fusion izabrale smo jer nas on karakterizira. Nastojimo širiti upravo energiju i ljubav prema glazbi, ne biti savršene, već uživati u onome što radimo i prenijeti to na publiku – objasnila je Željka.

Tomislav Tišljar napisao je tekst, glazbu i aranžman za pjesmu “Zlato moje”, koja konkurira za ovogodišnji Grand Prix i sasvim sigurno da sa zanimanjem čekamo njihov nastup.

MLADEN KOS  je iz Svetog Ivana Zeline. Već tri desetljeća je na glazbenoj sceni. Davne 1991. godine snimio je svoj prvi album pod nazivom ”Bože čuvaj mi nju”. Već 1994. godine izdaje drugi album u izdanju Croatia Recordsa s njegovom najpoznatijom skladbom: ”Ne vjeruj vinu”. Surađivao je s Đorđem Novkovićem koji je i autor njegovih pjesama. U zadnje vrijeme sam piše glazbu i tekstove.

Mnogi će ga prepoznati iz poznate glazbene emisije “Pjesmom te zovem” Jabuke TV kao suvoditelja s Tihanom Gjurašin.

Mladen dolazi na MEF s skladbom “Ptičeki se ženiju” koja je nastala u suradnji s Željkom Pavičićem i Dubravkom Češnjakom i koja kao pravom kajkavcu itekako dobro leži u njegovom debiju ovog festivala.

(r)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*