Predstavljamo izvođače sudionike Međimurskog festivala “Ljubo Kuntarić” (7)

MARTINA MAJERLE debitant je na MEF-u. Njezini muzički počeci usko su vezani uz riječku grupu Putokaze. Upravo Putokazi  i voditeljica Miranda Đaković predstavljali su odličan temelj za njeno buduće bavljenje glazbom, odnosno vokalno-scenskog izričaja. Tu je stekla osnovna znanja o višeglasju, plesnoj i scenskoj formi, izgledu na sceni, profesionalnom ponašanju, timskom radu itd., naravno pored nekadašnjeg opatijskog SKAMa (Studio za kreativne aktivnosti mladih). Osim toga zahvalna je Mirandi na projektnoj viziji koja je uvijek bila ispred svog vremena i na doziranoj strogoći koja je stvorila profesionalan odnos prema radu na sceni, generacijama mladih pjevača, pa tako i meni. 

Već petnaest godina pjeva s pop grupom Atmospheric, a od nedavno osvajačica je drugog mjesta na poznatom festivalu MIK. Prateći je vokal na nastupima Zdravka Čolića, radi na HRT-ovoj emisiji „A strana“, ima stalna snimanja u studijima vezana za mnogobrojne pjevačke zvijezde.

Raduje je nastup u Međimurju, a skladbu “Međimurska sveta voda” napisao je poznati autorski tim Marko Tomasović, Željko Pavičić i Toni Eterović.

DIJANA ZUBIĆ studentica je Fakulteta za menadžement u turizmu i ugostiteljstvu, živi u Svetom Križu Začretje, gdje je i prije dvije godine osvojila prvu nagradu na tamošnjem festivalu. Dijani je, osim obitelji, najveća podrška u životu dečko s kojim je u vezi četiri godine. Sebe opisuje kao jako emotivnu osobu, ali u isto vrijeme ambicioznu i tvrdoglavu.

Najdraži izvođači su joj James Arthur, Jacques Houdek, Adele i Nina Badrić. Prijavila se  u ‘Zvijezde’ i to smatra najluđom stvari koju je napravila u životu, a od sudjelovanja u showu očekuje nova poznanstva i iskustva te priliku da ljudi napokon čuju kako pjeva.

A da je sjajna vokalistica potvrdit će i na MEF-u 16. studenog kada će izvesti pjesmu “Večer uz Dravu”koju su napisali Franko Mraz i Damir Kovačićek.

(r)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*