Predstavljamo sudionike 13. Dječjeg festivala Mali Mef

ANA BERTIĆ iz Zagreba. Ima 10 godina, u Glazbenom učilištu Elly Bašić uči svirati violinu kod prof. Selme Dizdarević, solistica i članica sam Dječjeg zbora Kikići & Genijalci pod vodstvom prof. Maje Rogić, sudjeluje u grupi lutkara kod prof. Elvire Bačurin, te u dramskoj grupi Zagrebačkog kazališta mladih, polaznik je Suvremene glazbene škole Mikrofon star kod prof. Ivane Barun.

Sa zborom je nastupala na mnogobrojnim nastupima u Zagrebu i drugim gradovima, kojih tijekom jedne školske godine bude oko 50, te kao solistica zbora na festivalima Kukuriček 2016. i 2018., HDF 2016., 2017. i 2018., Krapinafest 2016., na Međunarodnom festivalu FeNS 2015. i 2016. (Slovenija), te Đurđevdanskom festivalu 2016. i 2017. (BiH).

Gostovala je u emisiji HRT-a Dobro jutro Hrvatska i nastupala uživo, sudjelovala sam u RTL Showu Zvjezdice s kojeg nosim predivno iskustvo, za Dječju TV snimila sam sa svojom prijateljicom spot koji se trenutno nalazi na Top listi.

Sudjelovala je i u natjecanju talenata u Avenue Mallu i Garden Mallu u Zagrebu i osvojila drugu nagradu žirija.

Samostalno je nastupila na Festivalu Proljeće u Kaptol centru 2015. u Zagrebu, na Međunarodnom festivalu Bled Golden Microphone 2015. u Sloveniji, na Međunarodnom dječjem festivalu Asterisks – Zvezdički 2015. u Makedoniji na kojem je osvojila III. nagradu stučnog žirija, na Međunarodnom dječjem festivalu Čarobna frula 2015. u Zagrebu na kojem sam osvojila II. nagradu stučnog žirija, na Međunarodnom dječjem festivalu Šareni vokali 2016. u Srbiji na kojem je osvojila III. nagradu stučnog žirija i nagradu za najbolji scenski nastup festivala 2016., na Međunarodnom festivalu Raspjevane pahuljice u Mrkonjić gradu gdje je osvojila I. nagradu stručnog žirija i nagradu za najbolji scenski nastup, na Međunarodnom festivalu Angel Voice 2016. u Beogradu za koju je izvedbom pjesme Vilinsko kolo prof. Maja Rogić nagrađena II. nagradom stručnog žirija, na Međunarodnom dječjem festivalu Čarobna frula 2016. u Zagrebu na kojem je osvojila II. nagradu stučnog žirija u polufinalu, i III. nagradu stručnog žirija u kategorili dueti. Na Međunadornom festivalu Šareni vokali 2017. osvojila je nagradu za najbolji scenski nastup, na Međunarodnom Đurđevdanskom festivalu u Banja Luci osvojila sam nagradu žirija učesnika, na Festivalu Raspjevane pahuljice 2017. osvoja nagradu za scenski nastup, na Međunarodnom dječjem festivalu Brežice II. nagradu žirija, na Međunarodnom festivalu Chorus inside Croatia 2017., osvaja posebnu nagradu Kanishay Kalilova za najboljeg mladog talenta za interpretaciju i Srebrnu nagradu u kategoriji autorske pjesme, na Međunarodnom dječjem festivalu Čarobna frula 2017. u finalnom natjecanju u kategoriji dueta osvoja II. nagradu, kao solistica III. nagradu kao i nagradu za scenski nastup 2018., sve odlukom stručnog žirija. 2018. godina raspjevano je započela na Međunarodnom dječjem festivalu Zlatna Pahulja u Crnoj Gori, zatim sudjelovala na Međunarodnom festivalu ZagiFest i osvojila II. nagradu žirija, dok sam na Međunarodni festival LinoFest u Sarajevu i na Festival igračaka u Ivanić Gradu, pozvana je kao gošća i nastupala sam u revijalnom dijelu festivala.

Do kraja 2018. priprema se za festivale u Hrvatskoj i Bugarskoj, u planu je još jedan Talent show, a voljela bih i snimiti spot za svoju prvu pjesmu „Pjevačica“ za koju tekst, glazbu i aranžman potpisuje Antun Kottek, a opisuje upravo nju.

Najsretnija sam kada pjeva i kad je na pozornici, a životni san da postane umjetnica.

VERONIKA KOLMAR– 12 godina, Zagreb . Dosad sudjelovala na mnogobrojnim natjecanjima i festivalima širom zemlje i inozemstva a rado je i sudionik Malog Mefa već nekoliko godina. Dobitnica je brojnih nagrada a ove godine izvodi autorsku pjesmu “Tra – la – la -la”. Osim pjevanja pohađa dramsku radionicu u dječjem Kazalištu Dubrava a od jeseni starta i sa solo pjevanje kod profesorice Emilije Kokić.Dosad je snimila i nekoliko televizijskih spotova.
Autor pjesama za Veroniku i Viktora je njihov tata Ivica dok aranžmane potpisuje Ivan Mikulić.
VIKTOR KOLMAR – 7. godina, Zagreb. Sudionik brojnih festivala, dobitnik mnogih priznanja i nagrada u zemlji i inozemstvu na dječjim festivalima i natjecanjima..Dosad snimio nekoliko televizijskih spotova između kojih je i spot za pjesmu “Hop-hop” s kojom sudjeluje na MALIM MEF-u. Glumi u “Šarenom svijetu” još od malih nogu a osim glume i pjevanja jako voli i nogomet.
(t)
Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*